[www.hnkhajduk.com] - Neslužbeni forum HNK Hajduka  

Go Back   [www.hnkhajduk.com] - Neslužbeni forum HNK Hajduka > Hajduk OnLine forumi > Forska Liga

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 11-04-2015, 06:50 PM   #17661
Try2BeFair
Member

Try2BeFair's Avatar

Try2BeFair is on a distinguished road

NK POLJICANIN - NK HVAR 2:4 (Radovanovic x2, Planjar, Bozikovic)

Igrac utakmice Jeličić Roko!
Old 11-04-2015, 07:43 PM   #17662
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

monkul is a jewel in the roughmonkul is a jewel in the roughmonkul is a jewel in the rough

Quote:
Originally Posted by Try2BeFair View Post
NK POLJICANIN - NK HVAR 2:4 (Radovanovic x2, Planjar, Bozikovic)

Igrac utakmice Jeličić Roko!
Bravo NK Hvar!!
može li i tablica nakon ove pobjede?? thnx
monkul is offline   Reply With Quote
Old 11-04-2015, 08:35 PM   #17663
sucuranin
Member

sucuranin is on a distinguished road

cu son da levonda isce da se odigro.sad cemo vidit varbanjane ocedu se slozit sa tin ipak in igro ovo za titulu ovo godisce.
sucuranin is offline   Reply With Quote
Old 11-04-2015, 09:28 PM   #17664
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

monkul is a jewel in the roughmonkul is a jewel in the roughmonkul is a jewel in the rough
Default off record

Rezultati 13.kola FNL:

LEVANDA - VARBONJ 0:3 b.b
VATRA - SLOGA 0:2
JELSA - JADRAN 1:0
MLADOST - VRISNIK 2:1

1.Varbonj 12 8 4 0 27 5 28
2.SOŠK 12 7 2 3 25 16 23
3.Levanda 13 7 1 5 32 25 22
4.Jelsa 13 6 2 5 24 26 20
5.Jadran 12 5 3 4 28 20 18
6.Sloga 13 5 3 5 26 26 18
7.Vrisnik 12 4 0 8 16 28 12
8.Mladost 12 2 3 7 18 30 12
9.Vatra 12 2 0 10 11 31 6

slijedeće kolo FNL (18/19.04):

JADRAN - LEVANDA
VARBONJ - VRISNIK
MLADOST - VATRA
SLOGA - SOŠK

Last edited by monkul; 13-04-2015 at 06:38 AM.
Old 12-04-2015, 07:44 AM   #17665
plamus1
Senior Member

plamus1's Avatar

plamus1 is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by sucuranin View Post
cu son da levonda isce da se odigro.sad cemo vidit varbanjane ocedu se slozit sa tin ipak in igro ovo za titulu ovo godisce.
Prin dvi sezone je vatra izgubila od jadrana 3:0 zbog iste situacije, a po pravilniku hns-a za ovo jos gre i kazna oduzimanja bodova
plamus1 is offline   Reply With Quote
Old 12-04-2015, 09:47 AM   #17666
Totti
Senior Member

Totti is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by plamus1 View Post
Prin dvi sezone je vatra izgubila od jadrana 3:0 zbog iste situacije, a po pravilniku hns-a za ovo jos gre i kazna oduzimanja bodova
ako je utakmica pocela i onda prekinuta trebala bi se igrati nova utakmica zbog toga sto je sudac utakmice napravio bitnu povredu pravila nogometne igre. Utakmica ne moze poceti dok svi uvijeti nisu zadovoljeni. ako je utakmica krenula znaci da su svi papiri bili uredni, a sve naknadno ide na dusu suca utakmice. po pravilima ide nova utakmica.
Totti is offline   Reply With Quote
Old 12-04-2015, 12:46 PM   #17667
LEAO
Member

LEAO's Avatar

LEAO is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by Totti View Post
ako je utakmica pocela i onda prekinuta trebala bi se igrati nova utakmica zbog toga sto je sudac utakmice napravio bitnu povredu pravila nogometne igre. Utakmica ne moze poceti dok svi uvijeti nisu zadovoljeni. ako je utakmica krenula znaci da su svi papiri bili uredni, a sve naknadno ide na dusu suca utakmice. po pravilima ide nova utakmica.
Mislim da nisi u pravu. Bio sam tokom početka utakmice blizu povjerenika lige koji je odmah zvao mobitelom u NS gospodina Dina koji je rezolutno rekao da se utakmica odmah prekida i registrira rez 3 NAPRAMA 0 za Vrbanj i da je za to isključivo kriv delegat utakmice.
LEAO is offline   Reply With Quote
Old 12-04-2015, 01:39 PM   #17668
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

da se uključim u temu..
1.dali su i jedan i drugi klub na vrijeme dali iskaznice delegatu odnosno dali je delegat imao dovoljno vremena prije početka utakmice pregledati iskaznice i jednog i drugog kluba?
2.Praksa kod nas je da iskaznice dajemo često u zadnji čas i normalno je ono što u većini slučajeva gledamo...da utakmica krene a da delegat još uvijek provjerava iskaznice - ta praksa nije u redu iako se ustalila i navikli smo na nju.
3.Praksa koju svi radimo tj.radili smo (sam) je da smo često liječnićke preglede igraća radili na način, uzmi iskaznice od svih idi u doktora i doktor na neviđeno udara pečate...to je ipak apsolutno nedopustivo a i kažnjivo prvenstveno za doktore koji to rade. I prije svega nedopustivo i opasno prema zdravlju čak i životu svakog nogometaša.
4.Delegat je pogriješio jer je na grešku primoran zbog pogreške kluba..da je delegat imao dovoljno vremena on bi prije početka utakmice vidio da se nema ispravne iskaznice.
5. Eventualno..kako smo mi ipak ozbiljno-neozbiljna liga /nažalost/ koja se trudi biti ozbiljna i u velikom djelu to i je..eventualno...možda ( kažem možda...) su se dva kluba unatoč uočenom problemu mogla jucer dogovoriti i odigrati taj susret pa šta bude no u smislu ozbiljnosti same lige i ponašanja svih nas možda je i najbolje da se utakmica nije odigrala..možda nas to sve skupa, od klubova do delegata nauči da u našoj ligi još puno toga moramo popraviti i raditi ozbiljnije i bolje.
6. Trener Varbanja mi je sinoć i sam potvrdio koliko mu je krivo zbog ove situacije i koliko bi on osobno volio da se utakmica odigrala unatoč svemu....a o kazni i daljnjim postupcima i odlukama vezanim za neodigrani susret odlučuju prije svega oni koji su nadležni za to.........
7.Sjećam se vrlo dobro kada je nama( Slogi) dok sam bio predsjednik kluba tek u tijeku prvog poluvremena delegat primjetio da nam nastupa igrać sa tri žuta kartona... i nije nam bio kriv ni delegat ni povjerenik nego i ja osobno i svi mi iz tadašnje uprave a i igrać sam....
Old 12-04-2015, 01:49 PM   #17669
Totti
Senior Member

Meni je ode nelogicno bilo koga opravdavat za propust nego samo primjenit pravila nogometne igre. Ona govore da utakmica NE MOZE poceti ako svi dokumenti nisu predani u ispravnom stanju. Utakmica je pocela i to je sada odgovornost suca utakmice. Sudac je ode jedini pravi krivac i radi toga sto je ON doveo do toga da su prekrsena PNI utakmica se mora ponovit.
Old 12-04-2015, 04:12 PM   #17670
LEAO
Member

LEAO's Avatar

Quote:
Meni je ode nelogicno bilo koga opravdavat za propust nego samo primjenit pravila nogometne igre. Ona govore da utakmica NE MOZE poceti ako svi dokumenti nisu predani u ispravnom stanju. Utakmica je pocela i to je sada odgovornost suca utakmice. Sudac je ode jedini pravi krivac i radi toga sto je ON doveo do toga da su prekrsena PNI utakmica se mora ponovit.
Sudac ne pregledava knjižice i ne može on bit kriv. Zašto jednostavno ne priznate činjenično stanje da ste sami krivi jer niste imali liječnički pregled. Isključivo je vaša greška što ga nemate i sam znaš da se zbog toga gubi utakmica.
Old 12-04-2015, 04:15 PM   #17671
LEAO
Member

LEAO's Avatar

Quote:
A da ne moram napominjat da ste vi onda svjesno ili nesvjesno išli prevarit protivnika pošto ste išli igrat a niste smili. Možeš to gledat i tako ako ćemo MAK NA KONAC.
Old 12-04-2015, 04:52 PM   #17672
Totti
Senior Member

Quote:
Originally Posted by LEAO View Post
A da ne moram napominjat da ste vi onda svjesno ili nesvjesno išli prevarit protivnika pošto ste išli igrat a niste smili. Možeš to gledat i tako ako ćemo MAK NA KONAC.
Nitko ne moze opravdat situaciju u koju se Levanda(uprava kluba) sma donijela. To je sve jasno ko dan. Ja samo skrecem pozornost sto govore pravila. Ali buduci da se niko sa nasom ligom nece puno bavit za ocekivat je da bude 3 boda za Varbonj. U 8 godina koliko sam ja bio u upravi kluba Levanda nikad nikomu nije pravila probleme oko administracije za utakmicu, a mogli smo to uradit puno puta. Sve u svemu je za ocekivat 3 boda za Varbanjane.
Old 12-04-2015, 06:12 PM   #17673
plamus1
Senior Member

plamus1's Avatar

plamus1 is on a distinguished road

Pa dogodalo se i prin da se odigra utakmica pa se naknadno utvrdi nepravilna registracija, da je igroc ima tri zuta i sl i nikad se ni igrala nova utakmica......... Delegat je fali jer je dopusti pocetak utakmice bez pregledat knjizice..... A ako su zvoli split kojin je reka da se prekine utakmica nevidin zoc bi se trebala igrat nova..... Varbanju tri boda i levandi oduzimanje bodova od 1 do 3...
plamus1 is offline   Reply With Quote
Old 12-04-2015, 06:36 PM   #17674
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

Sloga je golovima M.Mistrica i J.Tokica pobijedila Vatru rezultatom 2:0.
Mladost je pobijedila Vrisnik 2:1.
Old 13-04-2015, 12:49 PM   #17675
Batistuta
martin zeleni

Batistuta's Avatar

Batistuta is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by monkul View Post
Trenutno je prekid u Hvaru..Sudac je odsvirao kraj nakon sto je delegat nakon pocetka utakmice utvrdio da jedan klub nema vazece lijecnicke iskaznice. Utakmica je odigrana nekih 5 minuta i jedino pitanje koje visi u zraku - pored greske uprave kluba ciji igraci nisu imali ispravne lijecnicke - je pitanje kako je delegat uopce dopustio pocetak utakmice dok nije utvrdio ispravnost jednog i drugog kluba....Sad ce se vuc repovi jer ipak je ovo utakmica koja ce u velikoj mjeri odrediti prvaka otoka....
Levanda je kiksala, Varbonj nije ništa kriv zbog ove situacije.... Najveća bi tragedija bila da je Levanda napravila što se provlačilo tribinama - da su odnili iskaznice udrit pečate i vratili ispravne iskaznice za 20-ak minuta... jer taj doktor koji bi na taj način postupio ajme majko.
Greška Levande i točka.
skroz drugi treći četvrti por postoli je kako bi svatko od nas reagirao na ovakvu situaciju...
ja bi u svakom slučaju tražio i pokušao dogovoriti da se utakmica odigra, pogotovo ako je već bila započeta.....
ali...
... moj komentar na ovu nastalu situaciju... i zaključak da se ne pričaju svakave priče ili teorije zavjere (ne preko foruma, nego usmeno po putu) ... do službene odluke nadležnih

nakon toliko natpisa i drame, da je ovo prvenstvo napeto, da je par klubova u igri za titulu, a da se sve (vjerovatno) riješi jednom neodigranom utakmicom - razočaravajuće ?!

... Levanda je pogriješila, istekla su tri dana od zadnjeg datuma lječničkog , koji se odvija svakih 6 mjeseci ...
to svi znamo ... i to je greška ...

Iznimno mi je žao ... našeg trenera, naših igrača (posebno novih, koji još nisu bili u igri za prvenstvo) ... navijača koji su došli na utakmicu u velikom broju, ostavili svoje obveze i poslove ... i na kraju mi je žao Varbanja i Soška ... jednima će se vječno govorit da su dobili tri ključna boda bez borbe ... a Šošku smo oslabili šanse za osvajanje prvenstva ...

neodigravanjem, sve je palo u vodu ...

uvjerenja sam da smo mogli odigrati utakmicu, da je bilo volje sa svake strane - svih aktera susreta ... no kada se ovo dogodilo svi su stiktno (po pravilima) držali svoj stav ... ili deblji kraj ...
i rijetko viđena situacija - kada je svatko u pravu što se god kaže ... delegat je ogradio sebe - nemože se igrati bez lječničkog, sudci su rekli - što delegat odluči tako je, levanda je rekla što nam nije rekao prije početka utakmice, odgodili bi je u dozvoljenom roku i riješili lječnički, varbanjni su rekli možemo igrat prijateljsku al 3:0 je za nas, mi smo slali poruke igračima cilu šetemonu da idu kod likora (pokazivajući mobitele) ... nemožeš nikome zamirit ...

eto,
zajebali smo s tim lječničkim ...
što bi ja učinio, što ti, što bilo tko drugi ... svak ima svoj viđenje ... nažalost neodigravanjem će ostati puno toga u zraku ...

ovo sam napiso, nakon mnogo telefonskih razgovora, pa da svakom slijedećem tko me nazove kažem... pogledaj na forum FNL ...
sportski pozdrav!
Old 13-04-2015, 01:42 PM   #17676
TOPEK
Senior Member

TOPEK is on a distinguished road

http://www.24sata.hr/nogomet/sudac-p...ecnicki-414482
TOPEK is offline   Reply With Quote
Old 13-04-2015, 03:13 PM   #17677
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

Quote:
Originally Posted by Batistuta View Post
... moj komentar na ovu nastalu situaciju... i zaključak da se ne pričaju svakave priče ili teorije zavjere (ne preko foruma, nego usmeno po putu) ... do službene odluke nadležnih

nakon toliko natpisa i drame, da je ovo prvenstvo napeto, da je par klubova u igri za titulu, a da se sve (vjerovatno) riješi jednom neodigranom utakmicom - razočaravajuće ?!

... Levanda je pogriješila, istekla su tri dana od zadnjeg datuma lječničkog , koji se odvija svakih 6 mjeseci ...
to svi znamo ... i to je greška ...

Iznimno mi je žao ... našeg trenera, naših igrača (posebno novih, koji još nisu bili u igri za prvenstvo) ... navijača koji su došli na utakmicu u velikom broju, ostavili svoje obveze i poslove ... i na kraju mi je žao Varbanja i Soška ... jednima će se vječno govorit da su dobili tri ključna boda bez borbe ... a Šošku smo oslabili šanse za osvajanje prvenstva ...

neodigravanjem, sve je palo u vodu ...

uvjerenja sam da smo mogli odigrati utakmicu, da je bilo volje sa svake strane - svih aktera susreta ... no kada se ovo dogodilo svi su stiktno (po pravilima) držali svoj stav ... ili deblji kraj ...
i rijetko viđena situacija - kada je svatko u pravu što se god kaže ... delegat je ogradio sebe - nemože se igrati bez lječničkog, sudci su rekli - što delegat odluči tako je, levanda je rekla što nam nije rekao prije početka utakmice, odgodili bi je u dozvoljenom roku i riješili lječnički, varbanjni su rekli možemo igrat prijateljsku al 3:0 je za nas, mi smo slali poruke igračima cilu šetemonu da idu kod likora (pokazivajući mobitele) ... nemožeš nikome zamirit ...

eto,
zajebali smo s tim lječničkim ...
što bi ja učinio, što ti, što bilo tko drugi ... svak ima svoj viđenje ... nažalost neodigravanjem će ostati puno toga u zraku ...

ovo sam napiso, nakon mnogo telefonskih razgovora, pa da svakom slijedećem tko me nazove kažem... pogledaj na forum FNL ...
sportski pozdrav!

Old 13-04-2015, 10:09 PM   #17678
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

Lightbulb

isprika prije svega NK Mladosti i NK Vrisniku, a zatim i svima koji su pročitali....članak na jednom od portala u kojem sam pogrešno naveo mjesto odigravanja utakmice između Mladosti i Vrisnika.....
Old 14-04-2015, 12:59 PM   #17679
cunga lunga
Senior Member

cunga lunga's Avatar

cunga lunga is on a distinguished road

cudno za Levandu koja je godiscima po meni pojam dobre organizacije. opravdanja nema jer svi se moramo dorzat nikih pravilih. Steta za prvenstvo, ovo je vajo bit mozda nojveci derbi sezone

Ne zelim da se blamiram...
cunga lunga is offline   Reply With Quote
Old 14-04-2015, 07:20 PM   #17680
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

RASPORED XIV KOLA PRVENSTVA OTOKA HVARA 18 i 19 TRAVNJA 2015

N.K.SLOGA-N.K.SOŠK subota 18.04.2015 igrališteDolci u12.30h
N.K.JADRAN-N.K.LEVANDA subota 18.04.2015 igrališteDolci u14.30h
N.K.VARBONJ-N.K.VRISNIK nedjelja 19.04.2015 igrališteGorica u14.30h
N.K.MLADOST-N.K.VATRA nedjelja 19.04.2015 igrališteEmilLenkoSlavić u15.15h
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules