![]() |
![]() |
#1 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
evo somo za sve vezano uz MOLI BALUN.
........................... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
eto da sam napokon pogledo moli balun u Jelsi.....i to pogledo, propja pogledo...od 4 i po ure do osan uri sidit u dvorani, ma da je Severina sa Beyonce imala nastup nezon bi bi izduro..
![]() nojpri nojmlaji, starograjani (i starogrojčice.. ![]() utakmica za 3. misto na turiniru, Guba protiv Konobe Vrisnik Humac, očekivo son vidit puno više od ekipe Vrisnika, ali Guba im je jednostavno prodola četiri gola, i to usuđijen se reć vrhunska četiri gola, izrađena, školska...gušt je gledot Gubu, definitivno, ekipa koja u svoijim redovima ima zaista priličan broj za naše prilike odličnih malonogometaša, a koji se btw. potvrđuju i na velikim terenima forske lige.. Finale, Majta - Tratajun, eeeeeeeeeee, uvik je lako bit generol posli bitke, to je u biti nojlakše, jer svaka kritika nakon poraza pado na plodno tlo - šta naravno u slučaju pozitivnog rezultata ne drži vodu jer se uvik ima s čime poklopit kritike....e, pa ja ću ipak reć da je za Tartajun ovo pozitivan rezultat, pogotovo ako pogledam da je Tartajun u biti Sloga, i u tom pravcu gledajući, Sloga je na malonogometnim turnirima više nego uspješna u zadnje vrijeme, možemo samo zažalit šta nismo sudionici malonogometnog prvenstva....dakle čestitke Tartajunu na osvojenom drugom mjestu na turniru di su veličine kao npr. Volat, DVD Hvar, pa i Guba i Vrisnik ostali iza Tartajuna....no ono što slijedi je ipak "ono nešto".....spominjen se još onih dana Humane, Crne žene u Brusju, Magica u Starom Gradu, Starog Mlina u Jelsi, Bukare u Pitvima i čini mi se da od tih dana pratim i vidim na branki zaista legendu otočkog baluna, zna svatko tko je on, mačak u kopačkama... ![]() sve u svemu. dobar turnir u Jelsi...i na finalnim utakmicama odlično popunjeno gledalište, to je to!!! Last edited by monkul; 16-02-2010 at 09:32 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
da malo popravim moj prethodni tekst...jutros sam, se informirao i: za najboljeg igrača turnira u jelsi proglašen je Andro Balić, najbolji strijelac je Ivan Dobrošić, najbolji golman je Cetto, dobitnici nagrade za fair-play su DVD Jelsa, 4.mjesto Vrisnik, 3. mjesto Guba, 2.mjesto Tartajun, i osvajači su ekipa Majte.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
![]() |
![]()
utakmica Vrisnik-Guba je bila utakmica posli koje bi jo zamoli vrisnicane da mi vrote pare ca san ploti za ih gledat.Vrisnik demotiviran koda igraju neku nebitnu utakmicu a ne utakmicu za trece misto.Naravno tote in je pomoglo i vrhunska igra Gube.Par jednodtavnih izigranih golova i to je to.Nema šta
finalna utakmica po meni zanimljiva.Majta se od pocetka postavila ko bolja momcad i to lagano,korak po korak realizirala.Imat onake klasne igroce u momcadi jednostavno mi ni jasno kako se ova ekipe Majte koja je nastupala pod razlicitim imenima,nikad ni uspela do nojvece skaline u Jesi nego tek ovo godisce.Ali u svakom slucaju svaka cast.Nema druge nego rec vrhunski.Somo bi se siti one utakmice Majta-Volat kad ih je starogrojska mladost nadigrala i ubila.Koje gleda nikad nece zaboravit onega prihiconja Zagalota Borota Balica.I di je tin Volat.Zapeo u promeetu.Ali nema veze.Bit ce bolje.Jos bi spomeni Bartola Paršutića kojin je pokozo svoju igracku velicinu ovo godisce iako je masu putih omalovazavan sa strane svoje ekipe.I moran rec da nison odavno vidi da se niko veseli pobjedi ko Majta jucer.Skokali su od srice ka mola dica.Ali neka in jer to i miritodu.Somo ko ce in sad stat na kroj u lizi.Misli san da bi moja Vodenjaca mogla cogod ali kraj ovakve Majte tesko NOJBOLJI STRIJELAC:Ivan Dobrošić-Paršutić nema komentara nego re da ona liva noga je nisto ca nikad nison vidi.Nezna nego livon(desna mu kako se rece sluzi somo za pomoc pri hodenju) i opeta tuce ka idiot.Svaka cast.Nema druge rici NOJBOJI GOLMAN:Tonci Cetto covik je nemoguc.Ono onako izvodit i skokat.Kad bi jo onako pado vajalo bi da me skupljaju Veli Jože i jos kogod.Ali onin Cetto je po meni neka vrst fenomena.Covik ca je stariji to je boji.Ka i vino.Svaka ti cast NOJBOJI IGROC:Andro Balić svaka mu cast.Covik sa 37(jo mislin) godisc igra vrhunski nogomet.Nema šta.Jedino kod ove odluke organizatora san penso da je mogla poc kome drugemu u ruke ali na kraju mozda je to i nojpostenije.Kad su vec osvojili neka sve bude njima u ruke hahahahaha FAIR PLAY:Vatrogasci Jelsa to je to.Neka in.Somo san cu od Vatrogascih da ce in bit mola skancija pa da ce du vajat prosirit je za ove sve pokale od fair playa
![]() |
#5 |
Member
![]() |
![]()
Osvojili smo turnir i lipi je to osjećaj, ALI, lako nom je bilo igrat kad kontra sebe imoš ekipu koja je tehnički potkovana kako i mi , ako ne i boja. Jer, igrat i nadigrovat se, i znat da nećeš čapat po nogima, nego da možeš slobodno igrat i da te neće niko namjerno ruvinat, e to je posol. Zato u ime moje i moje eACkipe iskrene čestitke Tartajunu na ovakvemu finalu i ovakovoj igri. A ca se tiči mojega pehara , lip je i nison hi čapo baš puno u karijeri, ali Monkule draže su mi tvoje riči nego pet pehari, i zato ti FOLA. I ako bog do zdrovja još ćemo se digodera srest na terenu ali mislin da bi bi red da i jo napokon dojden u Dol pa da popijemo zajedno koju. Mr. Big, ozdrav zamin onega vašega odličnega golmana jer i u tebi imo špirita, ne doj se, i fola i tebi lipa, jer lipo je znat da te niko cijeni. Bog von do zdrovja.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
![]() |
![]()
ako ko zno kad ce se nastavit malonogometna liga otoka Hvara moli bi da napiše.Unaprijed zahvaljujem
![]() |
#7 |
Member
![]() |
![]()
jo san cu da se liga nastavije ovin četvortak
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Member
![]() |
![]()
je ko zno raspored za cetvortak molega baluna?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
ako "balunjer" ili netko treći ne stavi jo ću ujutro....vidi son raspored, al maškare mi nisu dole disat a kamoli prepisivot...jedino da uspostavimo malo bolju suradnju sa balićem pa da nam dostavlja raspored...( ?)....
.................................................. . |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Junior Member
![]() |
![]()
Dotako bi se ove teme za nojbojega igroca...
Dosta svita govori o temu kako je balic samoprozvani nojboji igroc turnira. Hmm nebi reko da je samoprozvan ali ni jo ga nebi stavi za nojbojega igroca,nemojte mislit kako osporavan njegove kvalitete ali ni mi pokozo niso posebno za dobit tu nagradu... Evo ko stije ovu stranicu neka napise svoje miljenje za nojbojega igroca a po meni je to Grabic(igroc Gube) Živili |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
slusajte ovo: organizator turnira u jelsi: Andro Balić najbolji igrac turnira: andro balić... ja mislim da je to malo glupo..i da je bio najbolji, nije red da sebe prozove najboljim..... po meni je ta nagrada trebala otić u ruke nekom mladom igracu...ima iz gube par kandidata....grabić....kaki... ali sta je tu je, najbolji igrac turnira: samoprozvani Andro Balić |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Senior Member
![]() |
![]()
osim jedne izgubljene di su deklasirani imaju sve pobjede( ako san fali neka me neko ispravi), igra zodnjega plus doje gole i asistira, voda momcadi.
mislin kad momcad ovako ko oni dode do finala i lagano ga osvoji, voda momcadi je i igroc turnira. svak ko prati moli balun zno kakov je andro igroc i mislin da ove primjedbe su neutemeljene. po cemu su to neki igroci gube tribali osvojit ovu nagradu? prin bi to tribo kojin igroc vrisnika, ipak nisu bili favoriti a dosli su medu 4, znaci da ima u njihovoj ekipi neko ko je podiga kvalitetu i poni momcad do ovega mista! andro u svakon slucaju po meni zasluzeno! |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]() XII kolo ČETVRTAK,18.veljače 2010.godine 17,30 DVD JELSA - DVD HVAR 18,20 VRISNIK - MNK BUDIMO REALNI 19,10 MNK FUREŠT VRISNIK - SVIRČE 20,00 MNK VODENJAČA - MNK UDAR 20,50 HNK JADRAN - MNK FORCA MNK MAJTA - slobodan |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Senior Member
![]() |
![]()
[QUOTE=mr.BIG;203112]utakmica Vrisnik-Guba je bila utakmica posli koje bi jo zamoli vrisnicane da mi vrote pare ca san ploti za ih gledat.
Jo cu mr to big rijesit... ![]() al kad bi tako vi tornovali pare...BANKROT!! Pozdrav
![]() |
#16 |
Senior Member
![]() |
![]()
MAJTA-A co rec...za mene momcad titana.Neznos koje veca legenda na otoku.Nison mogo virovot ka mi je Ivan reko da muje ovo parvi turnir u Jesi.Stoga od srca cestiton momcadi majte...Potpuno zasluzeno....po kvaliteti i igri molega baluna su isprid svih
TARTAJUN-Nison puno gledo tartajun,a kad su igrali protiv nos nison se uvjeri u niku extra kvalitetu...pogotovoza parirat Majti.Ali Tartajun je isto ko i mi sa pa pojacanja respektabilnu ekipu koja je spremna poc do kraja.A i drogo mi je radi doljanih ...palo se kojegod provo pijonstvo na racun srebra oko vrata GUBA-Sadasnjost,a jos vise buducnost forskega molega baluna.Izvaredni mlodi igroci koji su sposobni dobit ama bas SVIH na otoku...i zelin in puno puno srice za ubuduce VRISNIK KH--A mi smo ostvarili nas povijesni rezultat.Nodon se da ni nojveci,da ce bit i vecih.Ne mogu se otet dojmu da smo morali u finale.Steta NOJBOLJI STRIJELAC:Ivan Dobrošić-Paršutić Ivan je jedon od onih Titanih.Covik koji godinama uveseljava gledatelje na otoku svojima potezima i godinama izludjuje obrambene igrace koji daju sve od sebe da ga cuvaju.a toje takorec nemoguce.Veliki igroc za nase pojmove,jedon od nojvecih,super covik i veliki sportas....bravo Ivane NOJBOJI GOLMAN:Tonci Cetto Cetto je fenomen!ne govorin o kvalitetama i predispozicijama koje su vrhunske,negovorin o njegovoj izvedbi koja je na ovemu turnitru bila izvanredna.Govorin o temu kako covik od njegovih godisc sa toliko ljubavi stoji izmedju vratnicih,kakose veseli svakoj obrani,svakemu golu...Boze doj mu zdrovja da poduro jos dosta jer jo ga jednostavno obozavan gledot na branku.Reko bi nojboji golman u povijesti otoka iako jo nison gledo nego zodnjih10-ak godisc ....on ce znat boje ako je nikad bi niko boji od njega....Svaka cast! NOJBOJI IGROC:Andro Balić Neki su komentirali da Andro ni zasluzi ovu nagradu.Ma mozete rec da bi je vi doli nikome drugemu...al da je Andro ni zasluzi....to ni istina.Andro je covik koji je cili zivot u balunu.Covik sa vrhunskon kontrolon baluna,igro sa glovon i zasluzeno odnosi nagradu za nojbojega igroca.Jednostavno kompletan igroc....od glave do pete.Mislin da se dosta govorilo o njegovin godiscima(1970jo mislin) mora bi nami mlajima svima bit primjer kako se treba bavit sporton i kako ne izgubit voju za balunon ni u tima godicima.Andro legendo!
Football is a beautiful game played by 22 players, and the Germans always win! Ne zelim da se blamiram... Last edited by cunga lunga; 18-02-2010 at 02:13 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Senior Member
![]() |
![]()
Evo nas, moramo ovdje pisati i očito nikako ne miješati ovaj balun sa velikim balunom...
Što se tiče turnira u Jelsi, ono što sam gledao tijekom turnira, apsolutno zaslužena pobjeda Majte koju su po mom osobnom mišljenju mogle zaustaviti 3 ekipe: mi, guba i odlični volat. mi odigrali dvije ipo jako dobre utakmice (dvd, volat i 1.poluvrijeme protv tartajuna) i kao što kaže cunga lunga ne mogu se oteti dojmu da bi (da smo kojim slučajem prošli tartajuna) bili mnogo zahtjevniji protivnik majti zbog stila naše (ne)igre. Al što bi bilo, kad bi bilo, pustimo to. Andro Balić kao središnji obrambeni igrač Majte po meni zaslužuje nagradu za naj igrača i u konkurenciju sa njim (što se tiče ovog turnira) mislim da se nema nitko pravo stavljati osim Ivana koji je također mogao uz nagradu za najboljeg strjelca slobodno dobiti i za najboljeg igrača jer odigrao je nevjerojatno. Al puno mu je to nagrada, možda ne bi imao gdje sa pokalima! |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Junior Member
![]() |
![]()
dobro,svak ima svoje misljenje...
moje je da ni tribo dobit on,vase je da je tuko i to je to ![]() sad pocinje malonogometna liga,nodan se da cemo svi uzivat u lipemu balunu i ovi ca gledaju i ovi ca igraju uzivajte i neka boji dobijedu pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Senior Member
![]() |
![]()
Da se i ja malo javin u vezi ove teme i nagrada na turniru.
Cetto je sigurno zasluzija tu nagradu i to ne samo sa finalnom utakmicom di je još jedanput pokaza svoju kvalitetu, nego i kroz čitavi turnir. Za najboljeg strijelca je lako vidi se po broju postignutih golova. Sa dšto se tiće najboljeg igrača....da je Andro dobar igrać nema dvojbe i da je odlićno odigra je isto činjenica. Ali ipak smatran da je dodjela za naj igrača nešto subjektivno. To jedino da je baljuner sidija na svakoj utakmici na tribinama i vodija statistiku za svakog igrača pa da se to onda boduje. Meni je zanimljivo da je Tartajun doša do finala a ni jednu nagradu nisu dobili. Ja smatran da Mirko nije ništa lošije odigra ovi turnir nego Andro. Ali Mirka niko ovdje ne spominje. Mirko je bija i stup obrana i kreator igre Doljana prema naprid postiga je nekoliko lipih golova, zausatavija pun ku... protivničkih napada. I bija fer igrač kroz čitav ovi turnir. Kao što rekoh ta dodjela za naj igrača je strašno subjektivna. Ma da neželim osporavati Andri nagradu. Jer on je po meni bija medju boljim igračima ovog turnira.
![]() |
#20 |
Senior Member
![]() |
![]()
danas se nastavlja malonogometna liga...Udar sa nekoliko pojacanja ide u borbu za sami vrh! ajmo udar!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|