![]() |
![]() |
#41 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
u mom vremenu usmjerenog i ostalog obrazovanja cure su padale u nesvjest kad im se pokazivalo nešto drugo a ne ključ....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
zauzeta
|
![]()
eee a nisan in ja kriva sto neznaju....
,,, tribali se naucit mulariju pa bi jos cure u nesvist padale,,,,
![]() |
#43 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
...
padale su u nesvjest od vekije romanje...a i mi skupa s njima bacali smo se(..) u nesvjest. (nju - ga..) |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Senior Member
![]() |
![]()
jel fesb najjaci u st-u?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Lav Trocki
![]() |
![]()
El Chino gledas sve pomalo crno-bilo...pa cu ti ja to ovako pokusat prikazat posto sam sticajem okolnosti cesto na relaciji ST-ZG-ST...
Nije Zagreb vise "ono" sta je prije bia,a ni Split vise nije "ono" sta je prije bia. To je sve relativno, po ljeti je ZG "mrtav i prazan grad" a onda se u ST broj stanovnika udvostruci, a fala bogu ima mista za izac onda....ili ste vi jako izbirljivi, vidin svi ste zivili u Londonima, Parizima, Madridima i Rimovima ![]()
![]() |
#46 | |
Hare Krishna
![]() ![]() ![]() |
![]() Quote:
![]() ![]() A, kao drugo....pa tko ljeti studira? ![]() I ja imam slične sticaje okolnosti pa navratim u Split, i u zimi i preko tjedna i navečer i ujutro.... I sve to stoji, meni je u ST-u dobro, imam dosta prijatelja i s obzirom da se ne zadržavam puno, skoro uvijek se dobro i provedem. Ali puno puta se dogodilo da dođem u utorak, pa mi kažu: Nemaš večeras nigdje izać.. Općenito, ZG ima puno veći sadržaj. Ne kažem da je u Splitu loše, no mislim da svatko tko ima želju i tko si može priuštiti studiranje u ZG-u, neće ništa izgubiti.
![]() |
![]() |
#47 |
Senior Member
![]() |
![]()
torca manus care
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Lav Trocki
![]() |
![]() Quote:
..onda promini ekipu. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#49 |
Hare Krishna
![]() ![]() ![]() |
![]()
A, može bit da je i to razlog
![]() Ili najbolje da promijenim "okolnost" ![]() ![]()
![]() |
#50 |
UVIK KONTRA BARBE!
![]() |
![]()
ćinek..ako želiš ostat normalan donekle.. ne izlazi sa njim
![]() ![]() ![]()
![]() |
#51 | |
Ademina
![]() |
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#52 |
Hare Krishna
![]() ![]() ![]() |
![]()
U muškom društvu uvijek volim povesti računa di mi je guzica
![]() A, doći ću ja prekosutra doli ![]() ![]()
![]() |
#53 |
Barba's Backup Boy
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() prijatelj -ljae m. ![]()
![]() |
#54 |
Hare Krishna
![]() ![]() ![]() |
![]()
Anđelko, dobit ćeš po prstima
![]() ![]()
![]() |
#55 |
deutschtürke
![]() |
![]()
neznam, meni nije loše ono studentske večeri sridom, nema baš previše dice, posebice zato jer im je škola u četvrtak pa su zakinuti, subotom, stvaaaaaarno nemaš di otić....
tribu - pozivnice ecuador - pozivnice vanilla - pozivnice masters - dica metro - cajke o'hara - kaže ti proizvoljno nešto, da su ti crne tenisice pa nemoš uć ![]() albatros - još jedni okay, al di ćeš parkirat gori, i brzo je gotovo, oko 1 sat pa je ukurcu petkom još bude svuda nešto, pa se da otić, ali sve u svemu pretužno.... al opet, kad prođen po Zagrebu i kad vidin one gadne cure, kad oden u disko pa mi se ni pijanome nijedna nesviđa onda stvarno nije nešto u redu s gradom.... jebate nekidan smo bili tamo na onoj studentskoj smotri u zg, i jebate pas plakali smo od jada i mizerje, gledali smo jedan drugoga da ne vidimo sve debele zunzare i gadne zabrečanke okolo pogledajte samo index nightlie slike, po zg, pa ono je sve tragedija.... a jebiga u Splitu ima lipih, ali su sve po crkvama ili uglavnom nigdi ne izlaze, a ove šta izlaze, ako nemaš neki Bemwe, onda nisi "IN" i možeš se jebat.... eh, Split je pun čobana, bosanaca, šiptara, ortodoksnih vlaja, seljaka i sveg ostalog, toliko da mi nekad dođe plakat nad sudbinom.... al jebiga, gura se nekako. |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
moja anuška
![]() |
![]()
a jesan se nasmijala
![]() što se tiče sponzoruša nema to veze sa lipim curama, ona koja je takva takva je, samo se lipa može bolje prodati. Zato pazi da te ne dopadne ružna i sponzoruša ![]()
![]() |
#57 | |
deutschtürke
![]() |
![]() Quote:
![]() malo je baš lipih sponzi.... te su onda jebeno skupe... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
moja anuška
![]() |
![]() Quote:
a najbolje stvari su besplatne ![]() a pretjeruje se s tom pričom o sponzorušama, nekad se govorilo lipa i glupa a danas kad pamet nije na cijeni, lipa i sponzoruša... osobno mislim da se tako neki tješe što ne mogu imati lipu žensku ![]() a inače isto mislin o zagrepčanima, da pare ko čovječje ribice, ali korisnik El Chino tvrdi da svuda ima zgodnih cura, pa drugi put potraži njegov savjet, očito ima talenat da nađe zgodne cure ili možda one njega nađu tko zna ![]()
![]() |
![]() |
#59 |
kežval
![]() |
![]()
Evo večeras Crvena jabuka.Koliko san čuja neće više bit cajke.Zna li neko više o tome?
![]() |
#60 | |
Ademina
![]() |
![]() Quote:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|