![]() |
![]() |
#261 |
hAJMOOOOOOOO
![]() ![]() ![]() |
![]()
Za uzvrat svakom od dodavaca baluna uvalit kajin s vodom (ili s ujem
![]()
Bez pinezi i rišpeta rodilo se dite puka iz jubavi, iz dišpeta Kontra mraku, kontra sili nareslo je ka iz vode i trkalo do slobode Priko ognja, priko žica on je gubi, on je tuka, njegova smo svi mi dica Isti tvrdi kruv smo jili, znači nam on puno više nego ća u foje piše Sve prohodi, sve ne staje, svaka radost, svaka muka, život svakom svoje daje Svi bi možda drugo bili ma u jednom svak se slaže od Hajduka nima draže |
![]() |
![]() |
![]() |
#262 |
Senior Member
![]() |
![]()
Ma čekaj, ma čekaj, o čemu vi pričate?! Da je obrana odigrala katastrofalno?! Da se ne smije ograti na njihov način? Pa u kojim oblacima vi živite? Stoke je ima 3 udarca u okvir i 6 udaraca izvan okvira - to je 9 udaraca ukupno! Oćete statistiku udaraca kad Stoke igra doma u ligi od prošle sezone: 16 (Tottenham), 20 (Aston Villa), 9 (West Ham), 18 (Blackburn), 6 (Man Utd), 19 (Birmingham), 14 (Liverpool), 16 (Man City), 16 (Blackpool), 14 (Fulham), 7 (Everton), 12 (Bolton), 18 (Sunderland), 6 (WBA), 8 (Newcastle), 13 (Chelsea), 17 (Wolves), 12 (Arsenal), 11 (Wigan).
Zbog svega toga, ako govorimo o fazi obrane, ja kažem da su Vejić i Maloča odigrali sasvim solidno u ovoj makljaži u šesnajstercu, posebno kad se uzme u obzir šta mislimo o njima dvojici. Možda bi sa još Miličevićen to izgledalo bolje, a možda i ne bi, tko će to znati... Druga priča je igra prema naprid: osin par sporadičnih pokušaja to je sve bilo jad i bijeda, ali na to smo već navikli prošlih godina i desetljeća... I još nešto, pogledajte njihove rezultate od prošle sezone, i doma i vanka, osin Newcastla i Man City-a (u gostima po 0-3), sve drugo je bilo na knap uključujući i sudare s najvećima. Tako da će tribat i sriće i naše dobre igre i srca i svega drugoga da bi mi ovo prošli...
![]() |
#263 |
Member
![]() |
![]()
Igru temelje na ubacivanjima Delapa iz auta a publika pri tom činu kolektivno svršava
![]() u Splitu 3:0 |
![]() |
![]() |
![]() |
#264 | |
dektiva
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#265 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#266 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#267 | |
Member
![]() |
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#268 |
Member
![]() |
![]()
samo svi mi uz nasega Hajduka brzo cemo tribat provjeravat tlak,šećer u krvi,srce i tako to..
nemozemo mi odigrat normalnu nogometnu utakmicu..ma kakvi.uvik je to na neku svoju ruku pogotovo u gostima u europi..majke ti mile |
![]() |
![]() |
![]() |
#269 |
Senior Member
![]() |
![]()
Jedina stvar koja mi daje nadu je ta da je Stoke puno gori u gostima od Hajduka. Imali su 3-3-13 ili tako nešto u Premiershipu.
Inače, jebeno kukavička igra Hajduka...
![]() |
#270 |
Senior Member
![]() |
![]()
ma ne dignemo li obranu visoko i tako in onemogucimo one duge balune,bit ce isti kurac ka sinoc,opet ce nan radit probleme jer su jednostavno puno visi i puno jaci od nas
|
![]() |
![]() |
![]() |
#271 |
Senior Member
![]() |
![]()
posjed na kraju utakmice je bija 45%-55% za nas
![]() ja san se sokira kad san to vidija,ima san osjecaj da mi imamo negdi izmedu 30-40% jer nismo mogli zadrzat balun 10-15 sekundi |
![]() |
![]() |
![]() |
#272 |
Senior Member
![]() |
![]()
ako smo prošle godine dobili Anderlecht na Poljudu, a valjda možemo i Stoke...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#273 |
Mladen Grdović
![]() ![]() |
![]()
jbga ponovila nam se Unirea od lani ... gol u prvoj minuti i onda raspad sustava u prvih 45 minuta ... sad triba tu istu Unireu ponovit i doma
![]() sramotno ponasanje Uprave koja ka da je dosla gori na izlet ... predsjednik nam se slikiva sa zenom po Manchesteru i slicno ... inace bilo bi zanimljivo cut ko je u duhu stednje koja vlada u Hajduku tim zenetinama platio put ... vjerovatno ce to ka i ona baklja na tribinama ic iz budzeta "Nas" Hajduk ![]()
![]() |
#274 |
Senior Member
![]() |
![]()
ma samo nesmimo srljat,ne moramo stizat 2-3 gola razlike,triba nan samo jedan gol da ih stignemo,pa prema tome nema potrebe srljat naprid i onda popusit gol iz neke kontre jer nan je onda gotovo,ja mislin da nemamo nikakve sanse dat njima tri gola,jedino ako nas ide luda srica ka prosle godine protiv dinama i unireje kuci,kad smo iz 10 udaraca dali 7 golova,sve zivo nan je ulazilo
|
![]() |
![]() |
![]() |
#275 |
Senior Member
![]() |
![]()
nisam gledao utakmicu, slusao sam drugo pol. na radiju tako da nemogu previse pricat.
na kraju igraju se dvije utakmice pa cemo biti pamtniji i konacni sud donjet nakon uzvrata. mene je cak i iznenadilo sto smo uspijeli primit samo jedan gol s obzirom na vejica i malocu iza, ali u uzvratu ocekujem puno vise od igre prema naprijed. inace vecina engleskih momcadi su razlicite momcadi kad igraju doma i vani pa mi to daje neku nadu da cemo uz huk s tribina i ludjastvo mozda i nesto napravit. preiluzorno je ocekivat da ce balakov preko noci promjenit mentalitet i sposobnosti nasih igraca.
![]() |
#276 |
Senior Member
![]() |
![]()
Zanimljivo da su igrali većinom igrači koji su odigrali i "veličanstveno" Hajdukovo proljeće 2011.To su isti igrači koji su do prije 2 miseca gubili od Dragovoljca.
Od pojačanja su u prvoj bili samo Lima i Inohu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
Senior Member
![]() |
![]()
http://www.24sata.hr/nogomet/europsk...izgubio-229350
Splitski 'bijeli' na noge su jakom Stoke Cityju došli uvjereni u svoje mogućnosti nakon remija s europskim prvakom Barcelonom. No već nakon dvije minute 'lončari' su ih grubo prizemljili. Čini se da su momci Krasimira Balakova pretjerano poletjeli nakon 'nule' s Barcom i Waltersov gol bila je pravi šamar splitskim nadama. Još gore bilo je u nastavku, Hajduk nije stvortio niti jednu pravu priliku, a Stokeovi veznjaci 'pojeli' su zvijezde u veznom redu hrvaskog doprvaka. Igrači poput Andrića, Ahmada, Tomasova i ostalih jednostavno ne smiju biti nevidljivi pokraj Whelana, Delapa i Etheringtona želi li Hajduk i drugu godinu za redom u skupinu Europske lige. No, dobra stvar u svemu tome je rezultat, ma kako to čudno zvučalo. Jer, samo 0-1 je premija prema onome što su 'hajdukovci' pokazali. Bez igre 'bijeli' se u Split vraćaju s nadom. Nadajmo se samo da ne mogu dvaput odigrati onakvu utakmicu... ?!?!?!?!?!?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#278 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#279 |
Senior Member
![]() |
![]()
rezultat je s obziron na igru PREDOBAR.dalje,rezultat je takav jer su i oni kriminalni,ali opet neko je gori napisa da su imali svega par udaraca na gol,je,al je lopta šetala po crti samo tako,preletavala subašića par puta,bilo je jedno 4-5 situacija koje su mogle komotno bit golovi.dalje,najlošiji jučer je bio srđan andrić.svi znamo da on ne može povezat,al je u destrukciji trebao bit puuuuno jači.dalje,totalno promašen i neiskorišten je ostao inoha.kriva pozicija,u biti krivi zadaci.dalje,još jučer san reka da će u poljudu bit 2:1 za nas i da ispadamo zbog gola u gostima.eventualno 2:2,jer na 2:1 kad krenemo va bank,oni nam mogu složit kontru s obziron da im je to forte,a naša obrana je spora.zanima me ako je ko gleda miličevića jel taj momak brz?tu nam je nada,ako je i ako se oporavi,jer nećemo moć igrat ka juče s obranom na 16-ercu,dok njihova stoji na centru.dalje,proba bi možda stavit anasa u sredinu,masu nam fali neko ko će dat loptu za vukove,jer visoki baluni nemaju smisla.ako ne,obavezno krenit s obojicom,da bar međusobno mogu igrat,jer inače nemaju s kim.dakle za uzvrat:
..........subašić....... oremuš-maloča-ljubo-lima tomasov-andrić-inoha-anas .......vuk-vuk.. ili u obrani ako nema ljube,rađe inohu nazad a u vezu nekog drugog. aj molija bi stvarno odgovor kako ljubo stoji sa brzinom,ako ga je ko gleda.
![]() |
#280 |
Senior Member
![]() |
![]()
nije nešto posebno brz, čovik je od dva metra
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |