![]() |
![]() |
#101 |
Senior Member
![]() |
![]()
ja mislim da nam ovi s hrt-a pardon zrt-a seru
ovo je postavljeno prije sat vrimena: http://www.livesportontv.com/footbal...it-stoke-47658 pise BROADCAST DETAILS Setanta Ireland (17:55-20:00 Ireland Only) znaci ima kamera ima slike za irsku ??? ![]()
![]() |
#102 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
mislite da nema još uvijek zanesenjaka koji plaćaju rtv pristojbu htv-u?? ima, nažalost ima......e svima njima, posebno u Dalmaciji treba otvorit oči i pomoći i9m da prestanu opterećivat kučne budžete sa nečim što nema veze s vezom, s Dalmacijom, a ima dakako sa azerbejdžanom, gruzijom, ćak i finskom.
za početak nitroglicerina kap bi dobro došla na Sv.Jurju a i na Labištici odjeknulo bi dobro.. . iako nije ni to rješenje, rješenje je televizija na nivou Dalmacije koja će bit u mogučnosti i imat volje i želje prenosit sportske događaje a da nije bacanje u dalj sa maksimira. Da su htjeli mogli su, poslat reportažna kola u englesku ili iznajmit od engleza....60 i neke su ameri prenosili izravno stupanje na Mjesec a sutra ovi naši govanri nisu u stanju prenosit utakmicu??? tko im je uostalom dao nacionalnu koncesiju???? |
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Senior Member
![]() |
![]()
samo neka, zatrpavajte ih pozivima gamad jedna. ja još imam nade da će se sve sredit, pa da će neka televizija uletit u zadnji čas(nova, rtl) i da će Hajduka ipak biti na televiziji. ako je istina da ima negdje prijenosa, onda nebi trebao biti veći problem otkupit signal ili kako god to ide. sretno svima koji idu gore, nadam se najboljem, a igračima ako slučajno čitaju ovo, momci samo hrabro, pokažite šta znate i učinite nas ponosnima kao prošle godine. HŽV
|
![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#106 |
Member
![]() |
![]()
ajmo svi zovite....pa i novu tv i rtl da se pokrenu
i ozbiljno pokrenit potpisivanje peticije na ulicama ako ne bude prijenosa u vezi otkazivanja pretplata |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Senior Member
![]() |
![]()
ne znan koliko je moguce odnedavno otkazat pretplatu,neki su pokusali pa in je silo nakon par miseci na plaće
oni ti kazu da je zakonski obvezno plaćat pretplatu a ne ugovorno,sidu ti na plaću i aj ca,pa ti nemoj plaćat |
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Member
![]() |
![]()
a evo ja je plaćam pa vidin da san totalna budala..
i ode po forumu ljudi pisu da NE plaćaju..... ja mislin da je to moguće jedino da im kazes da nemas tv u kući ili tako nestoi ne puštaš nikoga unutra ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Senior Member
![]() |
![]()
ja ne plaćam pretplatu već 7 godina, zvao sam hrt i reka da nemam tv(tj mater je to napravila
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Senior Member
![]() |
![]()
stavija si link na taj livesportsontv,a to je link za uzvratnu utakmicu,4.8.11
|
![]() |
![]() |
![]() |
#111 | ||
Dence Wašinton
![]() |
![]()
mail poslan,
sve točno osim činjenice da u životu pretplatu platia nisam a niti ću. Sad pročita izjavu Kovačevića koji kaže da prijenos ide. http://www.vecernji.hr/sport/nogomet...-clanak-313454 http://www.vecernji.hr/sport/nogomet...-clanak-313454 Quote:
![]() Quote:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Senior Member
![]() |
![]()
ja čim sam nazvo ona poklopila
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
ma nea veze što si to falia za irsku mail je ok |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
evo sad na dnevniku zagrebačke televizije reklo da su im Stokejci javili da nemaju interesa za prijenosom...i da nema ništa od prijenosa.
pichka im materina svima koliko ih je. službi za korisnike napište da vam slobodno mogu doć zapečatit televiziju, naravno ako ste među onim sretnicima koji plačaju pretplatu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
aka "Torcida-Novska"
![]() |
![]()
Ako je stoke taj koji je odbio prijenos onda im treba kontrirati i ne prodati nikome u engleskoj prava za uzvrat. Sta ce im prava za uzvrat ako nema interesa gledaoca.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Member
![]() |
![]()
Jesmo li svi glupani?
Stoke ne želi... ovo,ono. HTV plati prenos i imat ćeš ga. Tri kamere satelitski link i eto prenosa, jebote kameno doba. Neka pošalju goluba u Stoke da nam javi rezultat do nedilje.
![]() Last edited by niro; 26-07-2011 at 09:53 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Senior Member
![]() |
![]()
Stoke ne želi... s jedne strane razumijem to da ne žele, realno nisu nikakva posebna momčad, europa liga, i još kvalifikacije englezima ništa ne predstavlja posebno... ali je isto tako istina da su drugi po starosti na svijetu, da imaju veliku vojsku navijača i da nakon 40godina igraju europu...ako je unirea pred raspadom lani nakon šta su pometeni 4-1 prvu utakmicu mogla osigurat prijenos(opet hrtov đubretarski odnos) onda sam siguran da će i stoke osigurat prijenos pa makar i na njihovoj verziji tv jadrana
|
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Senior Member
![]() |
![]()
Evo i moje poruke doticnoj gospodi
Postovani; Citam po forumima i portalima, slusam na vijestima cijeli dan kako prijenosa nogometne utakmice izmedju Stoke City i Hajduk Split nece biti?! Razlog je kako nema dovoljnog interesa javnosti?! Zar nas Vi (a pod Vi mislim HRT) kao nacionalana javna televizija smatrate kretenima i maloumnim osobama koje ce povjerovati u takvo objasnjenje? Jeste li Vi svjesni koliki je interes u Hrvatskoj, ne samo u Dalmaciji za ovu utakmicu? Razumijete li Vi kakvu nam pljusku dajete ovim djelom ili bolje da kazem nedjelom?! Vjerujem da ste svjesni kakve ce ovo posljedice imati, ali bit cu slobodan da Vas upozorim kako su tisuce ljudi spremne otkazati pretplatu nasoj dragoj HRVATSKOJ NACIONALNOJ televizij ukoliko prijenosa pa makar sa tri kamere upitne kineske proizvodnje ne bude! Peticije ce se potpisivati, Torcida ce izaci na ulice, Vasa kuca nece biti pozeljna u Splitu a siguran sam i u okolici. Molim Vas da uzmete komad papira, olovku i kalkulator te zaposlite svoje najbolje ekonomiste neka podvuku crtu i vide ima li ekonomske racunice za prijenos ili ne. Hvala unaprijed na copy paste odgovoru. Jedan od Vasih uskoro ne pretplatnika |
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Senior Member
![]() |
![]()
Jedno pitanje
![]()
![]() |
#120 |
Senior Member