![]() |
![]() |
#1 |
Member
![]() |
![]()
http://hajduk.hr/?otvori=vijest&vijest=3125
zna li ko di će se moć kupit karte(oće se uopće prodavat??) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
![]() |
![]()
A sigurno ce se karte prodavat, kad se vec dovodi Hajduka domacin ce valjda htjeti zaraditi koju kunu
Na malim stadionima se karte obicno prodaju ispred samog ulaza, ne vjerujem ni da ce u ovom slucaju biti iznimke
![]() |
#3 |
Senior Member
![]() |
![]()
Ima na ulaznice.hr 120,00 kn karta za sjever, 180,00 kn za istok, 220,00 kn za zapad, jug besplatno. Pusteno je u prodaju 100 000 karata, naime svaki kamen oko stadiona ce biti numeriran pa i onaj najmanji
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
![]() |
![]() Nogometni klub Val slavi 100 godina postojanja, a povodom te obljetnice snimljena je i pjesma koja će biti izvedena uoči rođendanske utakmice Val - Hajduk, koja je na programu u utorak u 17.30 sati. http://www.dalmacijanews.com/Nogomet...uba-VIDEO.aspx
![]() |
#5 |
Senior Member
![]() |
![]()
![]() |
#6 |
Member
![]() |
![]()
Na stadionu je bilo oko 2000 ljudi,dosta pirotehnike zapaljeno sa obe strane,torcida palila u više navrata 4-5 dimnih kutija i 10-ak bengalki,dignute su tri poruke od strane torcide.Utakmica je bila prekinuta na par minuta...
Poslije utakmice se masovno ušlo u teren i većina je tražila dresove Hajduka... Rođendan sasvim dobar za klub iz 3. lige. http://www.youtube.com/watch?v=0HzEX...ature=youtu.be |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Member
![]() |
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#10 |
Senior Member
![]() |
![]()
Tribalo je napustit teren, počeli su nas krast i u prijateljskima
![]()
![]() |
#11 |
Senior Member
![]() |
![]()
Drago mi je da se u još jednoj utakmici vidjelo da igrači ala Luštica,Bencun,Obšivač,nemaju što tražiti u Hajduku.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Senior Member
![]() |
![]()
Ja sam cuo da je Bencun igrač samo takvi i to odličan tehničar i dribler, ono čega nemamo previše. I zasto ti sad mislis da od njega nema nista?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Member
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Senior Member
![]() |
![]()
luda torca iz donjih kaštela
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Senior Member
![]() |
![]()
Koja je kurčeva logika da igrač koji u trećoj ligi zabije nekoliko golova ima kvalitet za Hajduk,a Tokić koji je najbolji topnik druge lige nije kvalitet za Hajduk,koji su to fucking kriteriji?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
Ja momka nisam gleda, pa neznam, samo me iritira to šta različiti ljudi imaju totalno različita gledišta, pa mi nije jasno... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Junior Member
![]() |
![]()
ljudi vi koji ne znate kakav je koji igrac nemoj te ni komentirati..mali bencun je odlican igrac,to je pokazao kroz kadete i juniore,igrac poteza,nije jedan od onih kad prime loptu samo nabij da nije kod tebe,malom samo treba dati sansu,sta je milic napravio a svaku utakmicu igra,daj malom sansu 7-8 utakmica pa ce te vidjeti,i on nije napadac nego polu spica-ili prednji desni vezni..to vam je isto kao i vukovic,nije nista pokazao dok nije dosao na prirodnu poziciju! toliko o malom bencunu!
Zile a od kuda si ti pa znas za njega..vidim dobro pratis mlade igrace?! jel ti uopce gledas nogomet? jel jedan klinac od 18 godina u jednoj amaterskoj utakmici protiv napaljenih mesara i drvosjeca moze pokazati svoj talent..ne budi smjesan,nego gledaj i uci ili pitaj... a nekad je bolje sutiti i biti smatran budalom nego progovorit i otklonuti svaku sumnju! Last edited by pegula; 06-09-2012 at 04:09 PM. Reason: chatanje, uzastopni upisi, |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Senior Member
![]() |
![]()
Tu sam ja u blizini Splita...
Ma popričam nekad sa ljudima koji prate mlađe kategorije, a iz znam par ljudi koji su treneri mlađih kategotija, ali sve je to iz druge ruke, ja ih osobno nisam baš nešto gledao osim koju na TV. Ali dobiješ neku sliku ako informacije koje dobiješ dolazi od ljudi koji kuže nešto... |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Senior Member
![]() |
![]()
da se opet ponovim: Izgubili od treceligasa?!
![]() |
#20 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
Da su ti igrači za Hajduk ovakve TREĆELIGAŠKE momčadi bi tukli sa 5-0. Ubuduće šuti. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|