![]() |
![]() |
#1481 |
Member
![]() |
![]()
Fola Batistuta...Osim ča je dobar sportoš,još imo i bend...To je čovik...
![]() Neka Levanda osvoji kup !!! ![]() Posli SOŠKa,nojdraži klub...SOŠK-Varbonj 1:1 ![]() Mi smo treći kako god okreneš...Moglo je i boje,al sad je tako kako je... ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1482 | |
Member
![]() |
![]() Quote:
...one su sad trenutno u takvoj fazi (ha,ha,ha...)... ...i ja bi isto da se uključe i ostale navijačice, pa ako ne govore o balunu - neka govore o popratnim stvarima... Evo slika sa Turnira na male branke - Sv. Kuzma i Damjan koji se održava (2godine za redom) u Velom Grablju u danima oko fešte 26.09. (o tom turniru ću kad dođe vrijeme) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1483 |
Member
![]() |
![]()
Skuzoj te!
Neka me Batistuta skuzo mi nismo trenutno u takaovj fazi, mi smo uvik vjerni nasoj Levandi! Jo bi volila da je vece navijacica na ovi forum ali sa vrimenom ce ih bit! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1484 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
Vratio se monkul iz šume striborove..tamo je bilo sve za pet..odmor duše i tijela od obiteljskih obaveza..puno nekadašnjih školskih kolegica a danas mamica, dva poraza mladih nogometaša i u oba dva poraza monkul junior zabija počasne pogodke..ma di češ bolje?? e ali nedjelju popodne u bregani na granici sa slovenijom ubije ti rezultat tvog kluba, pa prazna saka u migavici, pa danas ovaj Hajduk...i tko se ufa još pisat? nema šanse...
al sretan rođendan mladoj svirčonkici..na mladima svijet ostaje a svima otočanima lipo vrime u četvrtak navečer jer će tribat lipog vrimena za hodit za križen.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1485 |
martin zeleni
![]() |
![]()
Dobro jutro...
...mali osvrt na utakmicu Hajduka..."pogled s ISTOKA" ...borili smo se koliko god smo mogli - i kad smo pali pri kraju oni su izjednačili. Ja nemam zamjerke... osim možda što je prije trebalo uvest Gabrića, u zadnjih 5 min. niko ništa nemože pokazat!!! Sad samo zamišljam Hajduk - kako bi bilo da umisto Carevića igra Modrić?! ...al što je - tu je...preostaje nam još samo da Levanda osvoji kup!!! Pohvala Torcidi na koreografiji - za 5! Ideja sa Asom dinari (grb hajduka) i dole natpisom KARTA ZA FINALE! - odavno nešto bolje nisam vidi. Nisam gledo na televiziji - Da li je bi gol kad je dinamov golman ušo u branku s balunom?!
![]() |
#1486 |
Guest
|
![]()
A tesko je to rec parvi put kad son vidi parilo je da je uso a drugi put vec nison bi sigur.........mozda je niko drugi vidi boje?
|
![]() |
![]() |
#1487 | |
Junior Member
![]() |
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1488 |
Junior Member
![]() |
![]()
Mislim da MLADOST SUĆURAJ /ne somo njega/ smeta to šta se domaći judi, kako koji, nalavraju puno oko otočkoga prvenstva i da ti lavur malo ko cijeni i prepoznaje a kamoli da im pokrije nužne troškove, a onda dođete vi plačenici i zaradite (ni puno ali niste u gubitku ni sa šoldima ni sa vrimenom) i vas se cijeni i uzdiže. I pari mi se da ima dosta svita kojima to smeta i da bi veće volili da je igra i "manje kvalitetna" ali da su neki uvjeti ipak svima više-manje isti, tj. da se igra radi igre i gušta i bez zarade pa ko hoće neka igra, to mi niki otočani dobro kapimo!! A šta ćeš sad, te reakcije su pitanja ponosa i morala ali svaki klub more činit šta hoće!
![]() |
#1489 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
evo se vratili doma sa " za križem"...đira po škoju. svita sasvim dovoljno, ne previše fureštih sa ruksacima i najlon vričicama koji ne razumidu pivanja - tako da je bilo taman onoliko koliko triba za svjedočenje vjere...a propovid, odnosno borbeni juriš na ispračaju je za anale guinnesove knjige...ne možeš virovat di sve naši propovijednici znaju odlutat u bespuća zbiljnosti...
![]() ![]() ... monkul po dobrom običaju bilježio cijeli đir a sve je bilo lakše jer na koju stranu da pogledaš svugdi žena...al to nećemo javno iznosit da ne bi ko reka kako netko i u takvim svetim noćima svrne pogled od oltara i pogleda ka nasljednicama Afrodite i Kleopatre... ... o baluni niti riječi nitko..., i trajat će to do idućeg vikenda kada počinje borba za zlatnu sredinu jer vrh nam je uglavnom već otprije poznat...sritniji smo mi u forskoj ligi nego svi zajedno u hnl-u jer nama nitko neće ispadat iz lige a predstoje obečavajuće utakmice jer puno klubova kibicira na visoke pozicije.... ....... dakle , rad rad i samo rad na "punjenju" pluća do idućih susreta....a nama dolazi SOŠK...e pa moga je i neko lakši al obzirom na zadnje rezultate pitam se ima li za nas "lakšeg" protivnika... http://img101.imageshack.us/img101/5719/11815421vr1.jpg http://img412.imageshack.us/img412/1755/jutroon1.jpg SRETAN SVIMA I BLAGOSLOVLJEN USKRS
Last edited by monkul; 06-04-2007 at 04:49 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1490 | |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1491 |
Member
![]() |
![]()
Sretan Uskars svima!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1492 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]() HVARSKA NOGOMETNA LIGA REZULTATI UTAKMICA XVI KOLA N.K.JADRAN N.K.POSKOK 0:2 N.K.JUŽNJAK N.K.VATRA 2:0 N.K.MLADOST N.K.JELSA 1:0 N.K.SOŠK N.K.VARBONJ 1:1 N.K.VRISNIK N.K.SLOGA 2:0 TABLICA 1.POSKOK 16 13 2 1 42 16 41 2.JUŽNJAK 16 12 3 1 40 15 39 3.SOŠK 16 9 4 3 39 19 31 4.LEVANDA 16 5 6 5 38 29 21 5.SLOGA 16 6 3 7 34 26 21 6.DALMATINAC 16 7 0 9 24 34 21 7.JADRAN 16 5 5 6 24 33 20 8.MLADOST 16 6 1 9 23 33 19 9.VRISNIK 16 5 3 8 17 23 18 10.JELSA 16 3 8 5 19 17 17 11.VARBONJ 16 3 3 10 16 35 12 12.VATRA 16 1 4 11 17 53 7 RASPORED UTAKMICA XVI1 KOLA 14 i 15 OŽUJKA 2007 N.K.DALMATINAC-N.K.MLADOST nedjelja 15.03.2007 igralištePelinje u14.30h N.K.LEVANDA-N.KVRISNIK subota 14.03.2007 igrališteKrižnalukaHvar u15.00h N.K.SLOGA-N.K.SOŠK nedjelja 15.03.2007 igrališteDolci u14.30h N.K.VARBONJ-N.K.JADRAN nedjelja 14.03.2007 igrališteGorica u14.30h N.K.POSKOK-N.K.JUŽNJAK subota 14.03.2007 igralištePelinje u16.30h N.K.VATRA-N.K.JELSA subota 14.03.2007 igralištePelinje u14.00h OBAVIJEST: U utorak - 10.ožujak A.D. u Hvaru, u hotelu RIVA (EX SLAVIA), Miroslav Blažević će održati predavanje za trenere i sve zainteresirane.Početak je ujutro u 9,00 sati..pa tko voli nek izvoli. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1493 |
Guest
|
![]()
Prognoza:
N.K. Dalmatinac-N.K.Mladost:tesko je rec Mladost je u velikom naletu ali ja ipak dajem malu prednost Dalmatincu. N.K. Levanda-N.K.Vrisnik:dvoboj zelenih,levanda nije bas u formi a Vrisnik je dobio zadnju utakmicu.Izjednacen dvoboj.(ja se nadam da ce Vrisnik uzeti tri boda ![]() ![]() ![]() N.K.Sloga-N.K.Sošk:Sošk nije u formi i to je idealno za slogu da malo uljepsa svoje ploljece i uzme tri boda. N.K.Varbonj-N.K.Jadran:X N.K.Poskok-N.K.Juznjak:dvoboj koji ce odluciti vjerojatno o prvaku otoka,ipak dajem malu prednost Poskoku. N.K.Vatra-N.K.Jelsa:a sta rec zna se tko je favorit na ovoj utakmici........ somo da ostane ovako lipo vrime ovu setemonu,pa da se more gledot lijep nogomet na ovom nasem suncanom skoju..... |
![]() |
![]() |
#1494 |
martin zeleni
![]() |
![]()
Dobro jutro i Sretan Uskrs svima...
Ja ću odmah sa senzacionalnom vijesti! Igrač Nk Levanda Šime Jeličić odlazi u NK.Zagreb na prove, Jučer je sve dogovorio s Ćirom Blaževićem, čak bi po govoru Ćire i do kraja sezone mogao zaigrati!? Čestitke Šimetu i neka mu je sa srećom!!! Odavno je njega trebao uzest Hajduk...nebi bilo problema s golovima!!! A sad ćemo o balunu... Žao mi je Vulića (uvik sam uz njega)...al očito je tako moralo bit, nisam gledo utakmicu protiv Pule, navodno smo se ispromašivali a oni su zabili na grešku Balića...Naši treneri nemogu prezimit ni jedno godišće...žalost - daj čoviku 3 godine pa neka se bori!!! Vulić nas je i izvuko iz govna kad je bilo najgore... Novi trener, novi način igre, nove ideje - bit će bolje valjda.... Posli ćemo bacit prognozu na Slijedeće kolo FNL!
![]() |
#1495 |
Senior Member
![]() |
![]()
Po mojim saznanjima odšteta od transfera Šimeta u N.K.Zagreb u cijelosti pripada N.K.Levandi, a naravno i Šimetu ide njegov postotak.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1496 |
Member
![]() |
![]()
Sad imamo problem! Za koga ce mo navijat za N.K Zagreb ili N.K Hajduk!
Sime nek ti je sa sricom, zelim ti puno uspjeha! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1497 |
Member
![]() |
![]()
A pošto Šime Jeličić imo puno obožavateljica,jo mislin da će njima bit veće žol ča on gre u ZG,nego drogo,a ča ćeš...On super igro,pokozo je to i na turniru u dvorani,a i u dresu Levande...---A ništa,gledot ćemo ga na televiziji ako Bog do...Sritno,Šimura!Pokož in svima ča znoš....
![]()
![]() |
![]() |
#1498 |
Member
![]() |
![]()
Ali Levanda sad imo jedon veliki problem!
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1499 |
Junior Member
![]() |
![]()
a kad bi monkul napisao normalnu tablicu da mi neuki možemo shvatit bar čogod!!!!!!!!!!!!!!!!!
ne kapimo ni koliko sloga ima bodova...... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1500 |
Member
![]() |
![]()
21 bod to sloga imo ako se ne varon
|
![]() |
![]() |