[www.hnkhajduk.com] - Neslužbeni forum HNK Hajduka  

Go Back   [www.hnkhajduk.com] - Neslužbeni forum HNK Hajduka > Hajduk OnLine forumi > Forska Liga

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 04-04-2007, 05:33 PM   #1481
Chelsea8
Member

Chelsea8's Avatar

Chelsea8 is on a distinguished road

Fola Batistuta...Osim ča je dobar sportoš,još imo i bend...To je čovik...
Neka Levanda osvoji kup !!! ---
Posli SOŠKa,nojdraži klub...SOŠK-Varbonj 1:1
Mi smo treći kako god okreneš...Moglo je i boje,al sad je tako kako je...

Old 04-04-2007, 10:33 PM   #1482
br27
Member

br27 is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by tigar View Post
Nego, čini mi se da su nojjače navijačice grobajke.. Pa son ti pitat je i koji drugi klub ima svoje vjerne pratiteljice (di su po forumu!?), jer se ipak piše o ciloj forskoj ligi?! A "zelene" su najaktivnije kako se pari, svaka čast !!
Čak i banče skupa pohvalno
Jutro...

...one su sad trenutno u takvoj fazi (ha,ha,ha...)...

...i ja bi isto da se uključe i ostale navijačice, pa ako ne govore o balunu - neka govore o popratnim stvarima...

Evo slika sa Turnira na male branke - Sv. Kuzma i Damjan koji se održava (2godine za redom) u Velom Grablju u danima oko fešte 26.09.

(o tom turniru ću kad dođe vrijeme)
br27 is offline   Reply With Quote
Old 04-04-2007, 10:37 PM   #1483
br27
Member

br27 is on a distinguished road

Skuzoj te!

Neka me Batistuta skuzo mi nismo trenutno u takaovj fazi, mi smo uvik vjerni nasoj Levandi! Jo bi volila da je vece navijacica na ovi forum ali sa vrimenom ce ih bit!
br27 is offline   Reply With Quote
Old 05-04-2007, 12:34 AM   #1484
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

monkul is a jewel in the roughmonkul is a jewel in the roughmonkul is a jewel in the rough

Vratio se monkul iz šume striborove..tamo je bilo sve za pet..odmor duše i tijela od obiteljskih obaveza..puno nekadašnjih školskih kolegica a danas mamica, dva poraza mladih nogometaša i u oba dva poraza monkul junior zabija počasne pogodke..ma di češ bolje?? e ali nedjelju popodne u bregani na granici sa slovenijom ubije ti rezultat tvog kluba, pa prazna saka u migavici, pa danas ovaj Hajduk...i tko se ufa još pisat? nema šanse...
al sretan rođendan mladoj svirčonkici..na mladima svijet ostaje a svima otočanima lipo vrime u četvrtak navečer jer će tribat lipog vrimena za hodit za križen....
monkul is offline   Reply With Quote
Old 05-04-2007, 08:09 AM   #1485
Batistuta
martin zeleni

Batistuta's Avatar

Batistuta is on a distinguished road

Dobro jutro...

...mali osvrt na utakmicu Hajduka..."pogled s ISTOKA"

...borili smo se koliko god smo mogli - i kad smo pali pri kraju oni su izjednačili.
Ja nemam zamjerke... osim možda što je prije trebalo uvest Gabrića, u zadnjih 5 min. niko ništa nemože pokazat!!! Sad samo zamišljam Hajduk - kako bi bilo da umisto Carevića igra Modrić?!

...al što je - tu je...preostaje nam još samo da Levanda osvoji kup!!!

Pohvala Torcidi na koreografiji - za 5! Ideja sa Asom dinari (grb hajduka) i dole natpisom KARTA ZA FINALE! - odavno nešto bolje nisam vidi.

Nisam gledo na televiziji - Da li je bi gol kad je dinamov golman ušo u branku s balunom?!
Old 05-04-2007, 08:24 AM   #1486
hello232
Guest

A tesko je to rec parvi put kad son vidi parilo je da je uso a drugi put vec nison bi sigur.........mozda je niko drugi vidi boje?
  Reply With Quote
Old 05-04-2007, 11:19 AM   #1487
plačenik
Junior Member

plačenik is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by MLADOST SUĆURAJ View Post
koliko dobiješ kad pobijediš utakmicu, karta inače dođe 10 kn što daš onome ne rampi, znači ukupno 20 kn, pobjeda nosi i veću premiju. moj trošak za svaku utakmicu je dnevnica dan prije za pokosit teren, zatim slijedi na samu nediju pituravanje igrališta nekih uru vrimena, ako se igra u Sućurju. Dalje ide i nekih 20 - ak kn na mobitelu kad se zove ekipa koja je dan ranije bila negdi u điru (Split, Makarska, Kupres, Metković...i na inim mistima di su bili nekakvi hapeningi) kako bi se znalo ko će sve doć tu utakmicu igrat... U slučaju da se igra negdi vanka to me dođe trošak goriva za 100 km, piće prije i posli utakmice, da sad ne bi govorija o trošenju guma i sl. jer ova naša cesta jede gume... zatim idu i daljnji troškovi u smislu sponzoriranja jedne utakmice, da ne govorin o vrimenu koje potrošin u organizaciji kroz cijelu godinu. Sad ti izračunaj koliko san godišnje u gubitku... a ja san po tvojoj kalkulaciji s obzirom da si doša sa rukama u đepu, tiket bi ionako uplatija uvidia da tebi ipak ostane nekih 100-150 kn posli utakmice i da igraš isključivo radi love, vjerojatno bi istu lovu dobiva da igraš u Krilinika ili nekoj sličnoj ekipi, ali bi ti to trošilo i puno više vrimena kroz tjedan, a ti nisi spreman davati svoje vrijeme jer je lakše jedanput sedmično zaigrat i zaradit nego da moraš svaki dan ić na trening. NO NEĆU više o tome,jednostavno to je moj gušt a gušti se uvik plačaju. ne govorin koliko vaš proračun stoji nogometni savez i ine "sudačke organizacije". Sad moran ovo što san napisa i dokazat. Naime niki dan san bia registrirat jednog našeg mladog momka iz sućurja koji je napunia 16 godina (karta za trajekt 88 kn povratno s vinjetom, 180 km i sl, marenda, kave ... vidi troškova)te san ušao u prostorije saveza, zaintrigirala me jedna činjenica, naime (monkule molin te da provjeriš i potvrdiš kad budeš u st-u) ušao san i dao čovjeku koji tuče pečate i osvrnuo se na zid iznad njega, te na njemu vidia da visi kalendar Južnjaka za 2007. godinu, ovo govorin iz razloga suđenja i sl. jer znan po sebi da ću ja stavit nečiji kalendar u kuću ili poslovni prostor ako me na neki način zadužija ili ako mi je stalo do njega( u mene visi lovački kalendar, katolički i naravno Hajdukov). Interesantno da pored Hajduka, Splita, Omiša, Imotskog, Zmaja, Junaka i inih jakih klubova iz naše županije koji igraju od prve do 4 lige, stoji kalendar našega "malog" Južnjaka, i sad svi vi govorite da se sudi njima u korist, dokaza jačeg od toga razumnom čoviku ne triba. Stoga ne tribaš se pravdat, jer te ništa ne može oprat.
pozdravi svima
P.S. javia bi se i prije al san ima neki problemcica sa modemom
Mislim da ti nije baš sve na mistu. Prvo karta koliko ja znam ne košta 10kn a to kako netko ulazi na trajekt to su sasvim druge stvari, još najbolje da mi kažu evo ti 20kn pa se ti snađi kako ćeš tamo i nazad. Drugo zašto se uvik nama iz Splita prigovara zbog tih velikih para koje mi zarađujemo? ja mislim da je to iz sasvim drugih razloga,jer zašto bi nekome smetalo što ja dobijem 200kn za utakmicu, možda mu je krivo jer i on nema koju kunu al prije bih rekao da je krivica u tome što smo iz splita donjeli jednu novu kvalitetu lige koju neki klubovi mogu i žele pratiti(a to se postiže kvalitetnim treningom i radom) kao što su SOŠK,Levanda,Sloga dok drugi samo kukaju i žele izbaciti strance iz lige kako bi oni mogli biti 8 a ne 9 ili 10.
plačenik is offline   Reply With Quote
Old 05-04-2007, 12:08 PM   #1488
tigar
Junior Member

tigar's Avatar

tigar is on a distinguished road

Mislim da MLADOST SUĆURAJ /ne somo njega/ smeta to šta se domaći judi, kako koji, nalavraju puno oko otočkoga prvenstva i da ti lavur malo ko cijeni i prepoznaje a kamoli da im pokrije nužne troškove, a onda dođete vi plačenici i zaradite (ni puno ali niste u gubitku ni sa šoldima ni sa vrimenom) i vas se cijeni i uzdiže. I pari mi se da ima dosta svita kojima to smeta i da bi veće volili da je igra i "manje kvalitetna" ali da su neki uvjeti ipak svima više-manje isti, tj. da se igra radi igre i gušta i bez zarade pa ko hoće neka igra, to mi niki otočani dobro kapimo!! A šta ćeš sad, te reakcije su pitanja ponosa i morala ali svaki klub more činit šta hoće!
Old 06-04-2007, 10:00 AM   #1489
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

monkul is a jewel in the roughmonkul is a jewel in the roughmonkul is a jewel in the rough
Wink

evo se vratili doma sa " za križem"...đira po škoju. svita sasvim dovoljno, ne previše fureštih sa ruksacima i najlon vričicama koji ne razumidu pivanja - tako da je bilo taman onoliko koliko triba za svjedočenje vjere...a propovid, odnosno borbeni juriš na ispračaju je za anale guinnesove knjige...ne možeš virovat di sve naši propovijednici znaju odlutat u bespuća zbiljnosti... .
...
monkul po dobrom običaju bilježio cijeli đir a sve je bilo lakše jer na koju stranu da pogledaš svugdi žena...al to nećemo javno iznosit da ne bi ko reka kako netko i u takvim svetim noćima svrne pogled od oltara i pogleda ka nasljednicama Afrodite i Kleopatre...
... o baluni niti riječi nitko..., i trajat će to do idućeg vikenda kada počinje borba za zlatnu sredinu jer vrh nam je uglavnom već otprije poznat...sritniji smo mi u forskoj ligi nego svi zajedno u hnl-u jer nama nitko neće ispadat iz lige a predstoje obečavajuće utakmice jer puno klubova kibicira na visoke pozicije....
.......
dakle , rad rad i samo rad na "punjenju" pluća do idućih susreta....a nama dolazi SOŠK...e pa moga je i neko lakši al obzirom na zadnje rezultate pitam se ima li za nas "lakšeg" protivnika...
http://img101.imageshack.us/img101/5719/11815421vr1.jpg
http://img412.imageshack.us/img412/1755/jutroon1.jpg

SRETAN SVIMA I BLAGOSLOVLJEN USKRS

Last edited by monkul; 06-04-2007 at 04:49 PM.
Old 06-04-2007, 10:06 AM   #1490
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

Quote:
Originally Posted by tigar View Post
Mislim da MLADOST SUĆURAJ /ne somo njega/ smeta to šta se domaći judi, kako koji, nalavraju puno oko otočkoga prvenstva i da ti lavur malo ko cijeni i prepoznaje a kamoli da im pokrije nužne troškove, a onda dođete vi plačenici i zaradite (ni puno ali niste u gubitku ni sa šoldima ni sa vrimenom) i vas se cijeni i uzdiže. I pari mi se da ima dosta svita kojima to smeta i da bi veće volili da je igra i "manje kvalitetna" ali da su neki uvjeti ipak svima više-manje isti, tj. da se igra radi igre i gušta i bez zarade pa ko hoće neka igra, to mi niki otočani dobro kapimo!! A šta ćeš sad, te reakcije su pitanja ponosa i morala ali svaki klub more činit šta hoće!
naši stranci igraju i radi igre i radi gušta a više radi igre pa kad to prihvate i "domaći" onda to ni ne izgleda loše....bar je meni tako!..i nemju zarade ama baš nikakve ako zaradom možeš računat to šta navrate sa nama u kafane pa zajedno zalumpuju a ujutro se u sitne sate gegaju i ispadaju iz auta u stanjima koji su za nas sasvim normalna stvar... a kad bi samo jednog plaćao kao i vodeći dvojac svoje sigurno više ne bih bio "prvi među jednakima" u vodstvu kluba.
Old 07-04-2007, 01:14 PM   #1491
zelena
Member

zelena's Avatar

zelena is on a distinguished road

Sretan Uskars svima!
zelena is offline   Reply With Quote
Old 08-04-2007, 09:16 PM   #1492
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

HVARSKA NOGOMETNA LIGA

REZULTATI UTAKMICA XVI KOLA
N.K.DALMATINAC N.K.LEVANDA 3:2
N.K.JADRAN N.K.POSKOK 0:2
N.K.JUŽNJAK N.K.VATRA 2:0
N.K.MLADOST N.K.JELSA 1:0
N.K.SOŠK N.K.VARBONJ 1:1
N.K.VRISNIK N.K.SLOGA 2:0

TABLICA

1.POSKOK 16 13 2 1 42 16 41
2.JUŽNJAK 16 12 3 1 40 15 39
3.SOŠK 16 9 4 3 39 19 31
4.LEVANDA 16 5 6 5 38 29 21
5.SLOGA 16 6 3 7 34 26 21
6.DALMATINAC 16 7 0 9 24 34 21
7.JADRAN 16 5 5 6 24 33 20
8.MLADOST 16 6 1 9 23 33 19
9.VRISNIK 16 5 3 8 17 23 18
10.JELSA 16 3 8 5 19 17 17
11.VARBONJ 16 3 3 10 16 35 12
12.VATRA 16 1 4 11 17 53 7

RASPORED UTAKMICA XVI1 KOLA 14 i 15 OŽUJKA 2007

N.K.DALMATINAC-N.K.MLADOST nedjelja 15.03.2007 igralištePelinje u14.30h
N.K.LEVANDA-N.KVRISNIK subota 14.03.2007 igrališteKrižnalukaHvar u15.00h
N.K.SLOGA-N.K.SOŠK nedjelja 15.03.2007 igrališteDolci u14.30h
N.K.VARBONJ-N.K.JADRAN nedjelja 14.03.2007 igrališteGorica u14.30h
N.K.POSKOK-N.K.JUŽNJAK subota 14.03.2007 igralištePelinje u16.30h
N.K.VATRA-N.K.JELSA subota 14.03.2007 igralištePelinje u14.00h

OBAVIJEST:
U utorak - 10.ožujak A.D. u Hvaru, u hotelu RIVA (EX SLAVIA), Miroslav Blažević će održati predavanje za trenere i sve zainteresirane.Početak je ujutro u 9,00 sati..pa tko voli nek izvoli.
Old 09-04-2007, 09:02 AM   #1493
hello232
Guest

Prognoza:
N.K. Dalmatinac-N.K.Mladost:tesko je rec Mladost je u velikom naletu ali ja ipak dajem malu prednost Dalmatincu.
N.K. Levanda-N.K.Vrisnik:dvoboj zelenih,levanda nije bas u formi a Vrisnik je dobio zadnju utakmicu.Izjednacen dvoboj.(ja se nadam da ce Vrisnik uzeti tri boda ) vidjet cemo.
N.K.Sloga-N.K.Sošk:Sošk nije u formi i to je idealno za slogu da malo uljepsa svoje ploljece i uzme tri boda.
N.K.Varbonj-N.K.Jadran:X
N.K.Poskok-N.K.Juznjak:dvoboj koji ce odluciti vjerojatno o prvaku otoka,ipak dajem malu prednost Poskoku.
N.K.Vatra-N.K.Jelsa:a sta rec zna se tko je favorit na ovoj utakmici........

somo da ostane ovako lipo vrime ovu setemonu,pa da se more gledot lijep nogomet na ovom nasem suncanom skoju.....
  Reply With Quote
Old 10-04-2007, 08:36 AM   #1494
Batistuta
martin zeleni

Batistuta's Avatar

Batistuta is on a distinguished road

Dobro jutro i Sretan Uskrs svima...

Ja ću odmah sa senzacionalnom vijesti!
Igrač Nk Levanda Šime Jeličić odlazi u NK.Zagreb na prove, Jučer je sve dogovorio s Ćirom Blaževićem, čak bi po govoru Ćire i do kraja sezone mogao zaigrati!?
Čestitke Šimetu i neka mu je sa srećom!!!
Odavno je njega trebao uzest Hajduk...nebi bilo problema s golovima!!!

A sad ćemo o balunu...

Žao mi je Vulića (uvik sam uz njega)...al očito je tako moralo bit, nisam gledo utakmicu protiv Pule, navodno smo se ispromašivali a oni su zabili na grešku Balića...Naši treneri nemogu prezimit ni jedno godišće...žalost - daj čoviku 3 godine pa neka se bori!!! Vulić nas je i izvuko iz govna kad je bilo najgore...
Novi trener, novi način igre, nove ideje - bit će bolje valjda....

Posli ćemo bacit prognozu na Slijedeće kolo FNL!
Old 10-04-2007, 02:40 PM   #1495
Totti
Senior Member

Totti is on a distinguished road

Po mojim saznanjima odšteta od transfera Šimeta u N.K.Zagreb u cijelosti pripada N.K.Levandi, a naravno i Šimetu ide njegov postotak.
Totti is offline   Reply With Quote
Old 10-04-2007, 04:31 PM   #1496
zelena
Member

zelena's Avatar

Sad imamo problem! Za koga ce mo navijat za N.K Zagreb ili N.K Hajduk!
Sime nek ti je sa sricom, zelim ti puno uspjeha!
Old 10-04-2007, 05:27 PM   #1497
Chelsea8
Member

Chelsea8's Avatar

Chelsea8 is on a distinguished road

A pošto Šime Jeličić imo puno obožavateljica,jo mislin da će njima bit veće žol ča on gre u ZG,nego drogo,a ča ćeš...On super igro,pokozo je to i na turniru u dvorani,a i u dresu Levande...---A ništa,gledot ćemo ga na televiziji ako Bog do...Sritno,Šimura!Pokož in svima ča znoš....
Old 10-04-2007, 08:14 PM   #1498
zelena
Member

zelena's Avatar

Thumbs up

Ali Levanda sad imo jedon veliki problem! Sime dobota svaku utakmicu do gol a ko ce ga sad zaminit!
Old 10-04-2007, 09:09 PM   #1499
shijanaa
Junior Member

shijanaa's Avatar

shijanaa is on a distinguished road

a kad bi monkul napisao normalnu tablicu da mi neuki možemo shvatit bar čogod!!!!!!!!!!!!!!!!!
ne kapimo ni koliko sloga ima bodova......
shijanaa is offline   Reply With Quote
Old 10-04-2007, 10:46 PM   #1500
zelena
Member

zelena's Avatar

21 bod to sloga imo ako se ne varon
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules