![]() |
|
|
#81 |
|
Senior Member
![]() |
Hajduk = Hrvatski club Hajduk grb ima sahovnica Kad to Zidovi vidi onda si nacista I sada smo protivnik broj 1 zbog: http://news.yahoo.com/s/afp/20071105...i_071105165337 http://www.earthtimes.org/articles/show/142878.html
|
|
|
#82 |
|
Mladen Grdović
![]() |
Ja ne mislila da Hajduk nacista i zato mi imala puno Dalmatinska i Hrvatska simbola da nama ne trebala neka bird i druga glupost koja ne imala veza na Hajduk i Croatia.
Zašto bez veze davala povod židova da nam prozivaju. To ja mislila.
|
|
|
#83 | |
|
moja anuška
![]() |
Quote:
mislila sam pisati, ali sad ću se samo potpisati
|
|
|
|
#84 |
|
Hare Krishna
![]() ![]() ![]() |
Shvatite konačno da je nacizam ideologija koja zastupa mir, ljubav i toleranciju i neće bit nikakvih problema. 'ko da vam je Šuvar svima predava marksizam u srednjoj školi. Holokaust je obična židovska izmišljotina na račun koje danas bogato žive. Rade Leskovac slomit ću ti sve prste, a ne samo tri.
Čekamo novu kolekciju bjeloglavih supova bez kandži. Smrt pedikerima. Inače, ledeno je za takve majice
|
|
|
#85 | |
|
Goran Rubil
![]() |
Quote:
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#86 |
|
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
Holokaust je obična židovska izmišljotina na račun koje danas bogato žive....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() zločin je zločin..ma bio on u maceljskoj šumi, na blajburgu,u jasenovcu, dachau, aušvcu, škabrnji,Vukovaru ili u srebrenici..ma bio on u hirošimi, nagasakiju ili twinsima..zločin je zločin.
|
|
|
#87 |
|
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
znate ono kad je bosanac putova u ameriku avionom...
pa je sletio. i dok je izlazio otresivao sa sebe prašinu i psovao ameriku: jebote nisan zna da amerika ima ovakve aerodrome, puni su prašine i ruše im se zgrade prilikom svakog slijetanja aviona??
|
|
|
#88 |
|
Member
![]() |
Torcida: Zar bi nacisti napravili koreografiju s detaljem desanta antifašista na Iwo Jimu?!
http://www.glasdalmacije.com/?show=0&article=5644 |
|
|
|
|
|
#89 |
|
Lav Trocki
![]() |
ovi na slici izgledaju prije ka bakalar, a ne ljudi
![]() malo crnog (ustaskog ) humora ne skodi.
|
|
|
#90 |
|
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
znan ja zašto je tebi bakalar na pameti....ehhh, što rodica učini od tebe, crni sinko....
matejuško ljubavi moja....
|
|
|
#91 | |
|
Senior Member
![]() |
Quote:
kazem vam ja dok se hasis masovno dimio sve je bilo u redu..sad se pije los alkohol i evo nas di smo dosli..
|
|
|
|
#92 |
|
Junior Member
![]() |
proučite malo temu i broj Hrvata u Aushwitzu Dachauu, Matthausenu, izbjegličim logorima u El Shattu, pobijene civile za odmazdu u Dalmaciji...sve od strane nacista:
http://www.forum.hr/showthread.php?t=219813 |
|
|
|
|
|
#93 | |
|
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
Quote:
![]() ![]() i ja isto KAŽEM... ![]() ![]() ..još je bolje bilo ako je žetva bila kvalitetna...nije za bez veze hašiš nazvan šit...šit je shit, tako da su smijalice ipak prirodnije i bolje - al bolje mi je šutit jer će me optužit da legaliziram nešto već legalizirano.. . monkul, em komunjara, em piše kako je ganja dobra....![]()
|
|
|
|
#94 |
|
Junior Member
![]() |
|
|
|
|
|
|
#95 |
|
Junior Member
![]() |
Šta mislite o fizičkim napadima i protjerivanju mladih navijača Hajduka sa stadiona zbog krivog prezimena - nacionalnosti čime se hvalio vođa Hajduk Jugenda po tribini? Jeli to nacizam? Evo što kaže zakon:
KAZNENI ZAKON "Narodne novine" br. 110/97 POSEBNI DIO Članak 174. (1) Tko na temelju razlike u rasi, spolu, boji kože, nacionalnosti ili etničkome podrijetlu krši temeljna ljudska prava i slobode priznate od međunarodne zajednice, kaznit će se kaznom zatvora od šest mjeseci do pet godina. (2) Kaznom iz stavka 1. ovoga članka kaznit će se tko progoni organizacije ili pojedince zbog njihova zalaganja za ravnopravnost ljudi. (3) Tko javno iznosi ili pronosi zamisli o nadmoćnosti jedne rase nad drugom, ili širi rasnu mržnju, ili potiče na rasnu diskriminaciju, kaznit će se kaznom zatvora od tri mjeseca do tri godine. Uspostava ropstva i prijevoz robova |
|
|
|
|
|
#96 | |
|
Senior Member
|
Quote:
SVE NAJBOLJE |
|
|
|
|
|
|
#97 |
|
Neuhapšeni 1950
![]() |
|
|
|
#98 |
|
Junior Member
![]() |
ima pun kurac godina da se Hajdukov grb nalazi na konfederacijskoj zastavi (zastava juga u američkom ratu) a jug je bio za ropstvo protiv crnaca i sl. koji kur .. niko nije na to reagira, hajduk jugend smeta židovima i srbima te našin izdajicama koji danas vode Hrvatsku. meni osobno Hajdukov grb lipo figura na toj zastavi.
|
|
|
|
|
|
#99 | |
|
Šta da?
![]() |
Quote:
Uz to vidjet če te, otiske neče ni naći,jer je to neko dijete iz osnovne škole koje još nema osobnu,dakle otisci prstiju nisu u bazi podataka,kao npr.Krilo ili Malduk
|
|
|
|
#100 | |
|
Neuhapšeni 1950
![]() |
Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() : icon_lol:
|
|