![]() |
|
|
#261 |
|
Ku-Klux-Klan
![]() |
evo jedan dobar tekst iz slobodne
U laži su kratke noge: Zaprešićani krivim argumentima na Štimca U laži su kratke noge, kaže stara narodna. A Vi, gospodine Laljak, ako je narodu vjerovati, ne skačete baš visoko. Naime, Branimir Laljak, direktor Intera i medijski najistureniji član ekipe iz “Toplane” koja je ustala protiv sadašnjeg stanja u Udruzi Prve HNL (čitaj Igora Štimca) izjavio je o televizijskoj emisiji Volim nogomet: - Dosad je svaki prvoligaški klub od te emisije uprihodio točno 19.000 kuna. Priznat ćete da to nije novac od kojeg čovjeku ponestaje dah. Osim toga, prepolovili su nam se prihodi od ulaznica. Tim tragom, ne budi nam teško, pročešljali smo posjećenost Interovog stadiona u ovoj sezoni prije i nakon starta emisije Volim nogomet. Prije emisije gostovali su redom Šibenik, Rijeka, Croatia Sesvete i Zadar, prosjek je bio 775 gledatelja. Nakon 21. rujna Interu su došli Zagreb, Slaven Belupo, Dinamo, Cibalia i Varteks, prosjek gledatelja na tim susretima bio je, prema novinskim izvještajima, 1240 po utakmici! Elem, nakon emisije Volim nogomet gledanost na domaćim utakicama Intera je - porasla! Istina, Dinamo je privukao čak 3.000 ljudi. No, to je još jedan dokaz da televizija samo po sebi ne “jede” gledatelje. Ako je nogomet kvalitetan, protivnik atraktivan, gledatelja će biti. A Laljak optužuje emisiju Volim nogomet? Istovremeno, “pučisti iz Toplane”, kako ih je nazvao Štimac, žale se na nedjeljni termin. Opet je Laljak najglasniji: - Nas je drastično pogodila promjena termina. Gledanost nam je pala više od duplo, a time i prodaja ulaznica. Do zimske pauze i lani je Inter, kao i ove godine, bio domaćin devet puta. Ove godine ima prosjek od 1033 gledatelja, lani je prosjek bio 1483 gledatelja. Eto, reći ćete! Laljak je u pravu! Malo sutra. Jer lani je u tih devet utakmica stalo gostovanje i Dinama i Hajduka. A Hajduk je od ukupno 13350 gledatelja na Interovom stadionu te jeseni privukao njih čak 4.000! Zaključak: ako iz računice izbacimo ekstremne Dinamo i Hajduk, Interu je prosjek gledatelja gotovo isti, Volili oni na čelu s gospodinom Laljkom nogomet ili ne. Mizeran. Optužiti televizijsku emisiju i promjenu termina za lošu posjećenost tribina čista je demagogija. Ili akcija rušenja Štimca. Prodavanje magle. Ili ne znam što? Kada je nogomet dobar i protivnik primamljiv, gledatelja ima. Zar Vas, gospodine Laljak, kući protiv Dinama ove sezone nije gledalo 3.000 ljudi? I zar u to vrijeme nije izravno išla emisija Volim nogomet? Sezona 2008./09. Interove domaće utakmice bez emisije Volim nogomet (775 gledatelja po utakmici) Inter - Šibenik (500) Inter -Rijeka (800) Inter - Croatia Sesvete (1000) Inter - Zadar (800) Interove domaće utakmice uz emisiju Volim nogomet (1240 gledatelja po utakmici) Inter - Zagreb (400) Inter - Slaven Belupo (800) Inter - Dinamo (3000) Inter - Cibalia (1500) Inter - Varteks (500) |
|
|
|
|
|
#262 | |
|
Junior Member
![]() |
Quote:
ma daj molin te...
|
|
|
|
|
|
|
#263 |
|
aaaaaaaaaaaaaah! a!
![]() ![]() |
Lakrdija od izbora
![]() ![]() ![]() http://www.tportal.hr/sport/nogomet/...andzukicu.html Pazi listu cara Igora ![]() ![]() ![]() To je moj coVk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() da Mikic 10 poena ![]() ![]() ![]() ![]() aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
#264 |
|
Senior Member
![]() |
zg mafia
![]()
|
|
|
|
|
|
#265 |
|
aaaaaaaaaaaaaah! a!
![]() ![]() |
Molim moderatore da banniraju ovog clana sta se javlja iz Slovenije
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
#266 |
|
Senior Member
![]() |
Danas je odluka smanjuje li se Andriću kazna
|
|
|
#267 |
|
Senior Member
![]() |
|
|
|
|
|
|
#268 |
|
Senior Member
![]() |
smanjena
IGRA!!! |
|
|
|
|
|
#269 |
|
Senior Member
![]() |
|
|
|
#270 |
|
Hare Krishna
![]() ![]() ![]() |
Ja bi volio da ne igra..
Kome ćeš sada pjevat "I bez sudaca i bez miliona..."
|
|
|
#271 |
|
Šta da?
![]() |
|
|
|
|
|
|
#272 |
|
Šta da?
![]() |
sramota 25000 kn radi južnjačker zastave!!!! UDRUGO DABOGDA KREPALI SVI U TEBI!!!!
|
|
|
|
|
|
#273 |
|
Junior Member
![]() |
25000 kn??
|
|
|
|
|
|
#274 |
|
Senior Member
![]() |
Je ste vi culi da je Krizanac bio u Hajduku sa 13 godina, te da su rekli da nema buducnosti. (tim nekim rijecima)
|
|
|
|
|
|
#275 | |
|
Krešo
![]() |
Quote:
Možda je stvarno bio levat. |
|
|
|
|
|
|
#276 |
|
Senior Member
![]() |
|
|
|
|
|
|
#277 | |
|
Mladen Grdović
![]() |
Quote:
|
|
|
|
#278 |
|
Daj ne zajebaji, nemoj ništa stavit!
![]() |
ma džaba ti je postavljat slike, žalit se, tužit se, dokazivat da zastava nije rasisticki usmjerena kad tim govnima sto su nas kaznili dinamo predmet obozovanja i na sve nacine nas pokusavaju unistiti..........pravda ce na kraju izaci na vidjelo
|
|
|
#279 |
|
Hare Krishna
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() Pa do kada Bog vas pomogao...
|
|
|
#280 |
|
Daj ne zajebaji, nemoj ništa stavit!
![]() |
sta ti sad neodgovara, spomeno sam ga pa sta sad,
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |