![]() |
|
|
#381 |
|
moja anuška
![]() |
Pjašak viška znači kraljicu u završnici
|
|
|
|
|
|
#382 |
|
Ku-Klux-Klan
![]() |
ovo je s jednog foruma...jedan lik je izvuka nešto o sucima...prilično je zanimljivo
Kad se već piše o sucima evo par podataka: Prvu ligu sude: Dalmacija: KREČAK IVO Šibenik PROLETA GORAN Opuzen ŠUNJIĆ EDI Split +cijela obala: BEBEK IVAN Rijeka VUČKOV DOMAGOJ Rijeka Osijek: BATINIĆ DAMIR Osijek BURILO ANDREJ Osijek LJUBIČIĆ DOMAGOJ Osijek TRAMPUS DANIJEL Osijek VUČEMILOVIĆ ANTE Osijek Zagreb i okolica: GEREK ALEN Zabok KOVAČIĆ DRAŽENKO Križevci (Dinamov junior) KRIŽARIĆ IGOR Čakovec MARIĆ BRUNO Daruvar MATOC MARKO Zaprešić MIHALJ JURICA Velika Mlaka MLAKAR DALIBOR Zagreb PRISTOVNIK IGOR Zagreb STRAHONJA MARIJO Zagreb SVILOKOS VLADO Sisak (slikaje se i slavi sa Mamićem) ŠIMČIĆ ZLATKO Koprivnica Znači iz Splita dolazi samo jedan sudac, iz cijele Dalmacije samo 3. Skoro duplo sudaca dolazi samo iz Osijeka. A Zagreb i okolica imaju više nego svi ostsali zajedno. Ako tom broju pridodamo i osječke suce imamo ovakav omjer: Obala - 5 Kontinent - 16 A još je i poraznije ako se pogleda tko kome sudi. Iznimno rijetko se dogodi da Dinamu sudi netko iz Dalmacije, a kamoli tek iz Splita. S druge strane, uobičajeno je da Hajduko sudi netko iz Zagreba i okolice. A kad, recimo, sudac iz Šibenika isključi igrača Cibalije susret prije Hajduka odmah je to urota o kojoj pišu sve novine. Nema veze što je već sa prvim žutim kartonom taj igrač skupio 3 žuta, pa bi bez obzira na crveni pauzirao slijedeću utakmicu. A normalno je da Dinamu sudi njihov junior, ili čovjek koji slavi Dinamove titule sa Mamićem. A pogledajmo i listu delegata: BALEN ROBERT ZAGREB BEBIĆ BRANKO METKOVIĆ BEL ŽELJKO OSIJEK BOŽIĆ FRANC ZAGREB BRATOŠ CVIJETO DUBROVNIK BUNJEVAC IVAN POŽEGA ČILIĆ DAMIR VINKOVCI DOLJANIN STIPE HRVACE DUVNJAK IVAN VIROVITICA HOFFER KRUNOSLAV NOVA GRADIŠKA IVIĆ DAVOR SISAK JURINA IVAN ZABOK JURIŠIĆ GORAN ŠIBENIK KLEPO MARIJAN ZAGREB KOLESARIĆ DARKO VIŠNJEVAC MATOŠIĆ DARKO PETERANEC MENĐUŠIĆ ANTUN VINKOVCI MIHALJ ŽELJKO V. MLAKA MUSTAĆ MLADEN RIJEKA NEFEROVIĆ JOSIP POŽEGA NOVAK KRUNOSLAV OSIJEK PANDŽA ZORAN IVANKOVKO PERUŠKO ANTON PERUŠKI PINTAR RUDOLF LUDBREG SOBOL ZVONKO RIJEKA STANKOVIĆ ZLATKO ZAGREB ŠARIĆ PERO ZAGREB ŠOBOTA VLADO ZAGREB ŠPARAVEC IVICA ZAGREB ŠUTALO IVAN OSIJEK TALAN STJEPAN ČAKOVEC VUČEMILOVIĆ ANTE OSIJEK ZEČEVIĆ JURE KNIN ŽAJA JOŠKO SPLIT ŽUGEC MLADEN SVETA NEDJELJA Od 35 delegata prve lige opet samo jedan jedini dolazi iz Splita. A Zagreb i Osijek su opet daleko najzastupljeniji. Dodajmo tome i: TAJNIK UDRUGE: NEVENKO HERJAVEC Povjerenik za natjecanje: JOSIP BREZNI Disciplinski sudac: KREŠIMIR VLAJČEVIĆ Posebno su se sa svojim odlukama istakli povjerenik i disciplinski sudac. To se vidjelo u slučaju proljev (Rijeka-Dinamo) kada su stali na stranu Dinama usprkos sumnjivim bolničkim kartonima, maksimalnih kazni Hajduku. Bilo zbog derbija, bilo zbog isključenja Andrića kada disciplinski sudac kažnjava Andrića sa 2 utakmice neigranja iako je protivnički igrač odglumio udaranje. A taj isti disciplinski sudac još kaže da je pogledao snimku i tvrdi da je do udaranja došlo (Poznato, zar ne. Slično je tvrdio i Mamić za penal, usprkos snimki.) A još je i za međusobnu tučnjavu kolo prije kaznio igrače sa samo jednom utakmicom neigranja. Jedini hajdukaovac na položaju u Savezu je Štimac, koji je uspio ublažiti neke nebulozne kazne. I za kraj samo da nadodam i sam vrh Saveza - Marković i Srebrić. Znamo čiju oni stranu drže (najkati+oličkiji klub) i kakav im je odnos prema Splitu (vidi reprezentaciju) Nema tog Sanadera i Primorca koji sve ovo može kompenzirati. |
|
|
|
|
|
#383 |
|
Junior Member
![]() |
a i vi ste ludi cime se zamarate,,,mislin da je jasna situacija svakome ko ima itimale soli u glavi
|
|
|
|
|
|
#384 |
|
Senior Member
![]() |
Ja samo čekan pravdaca i psihoanalizu članova foruma šta će je napravit njegov kolega sa drugog fakulteta...
|
|
|
#385 | |
|
Senior Member
![]() |
Quote:
ne prizivaj vraga
|
|
|
|
#386 |
|
Senior Member
![]() |
Ma u pizdu materinu, u Maksimiru se dobije jedna prilika po utakmici i onda pogode stativu! Ermina Zeca stvarno treba dovesti, cijena mu sve više raste
|
|
|
#387 |
|
Senior Member
![]() |
ne "boj" se.. sad ćeš gledati drugu priču u drugom poluvremenu.. samo je pitanje s koliko razlike će ih dobiti.. trgovalo se u poluvremenu
|
|
|
#388 |
|
Senior Member
![]() |
Neka Kruno ubaci Slepičku umjesto nekog Hrvata i 0:3 za Osijek!
|
|
|
#389 |
|
Daj ne zajebaji, nemoj ništa stavit!
![]() |
5 minuta nadoknadde u maksimiru jebem im mater
|
|
|
#390 |
|
Senior Member
![]() |
Kaaaakaaav dar s neba!!!
|
|
|
#391 |
|
![]() |
|
|
|
#392 |
|
Senior Member
![]() |
oVO DOVODI JOŠ PAR TISUĆA LJUDI VEČERAS... A ZAJEBAT NEĆEMO!
|
|
|
#393 |
|
![]() |
...i ne smijemo!
|
|
|
#394 |
|
Senior Member
![]() |
Mislim da ide obrnuto: 1. Ne smijemo, 2. Nećemo
|
|
|
#395 |
|
Senior Member
![]() |
sad treba miše izjavit, da je ovo vratilo vjeru u prvenstvo...hohohohohohohohohohoho
jebem te dinamo |
|
|
|
|
|
#396 |
|
Senior Member
![]() |
lijepio sve, dinamo popušio bodove, vidio sam dosta osječana podobivalo žute, jer se nekom možda potrefio treći?
|
|
|
|
|
|
#397 |
|
Senior Member
![]() |
Nije ni jedan
|
|
|
#398 |
|
Anin
![]() |
svaka čast osijeku na izborenom bodu,sada je sve na našem Hajduku...
samo pobjeda!!!
|
|
|
#399 |
|
![]() |
ništa ovo neće značiti ako mi u sljedećem kolu ne dobijemo Osijek!
|
|
|
#400 |
|
Senior Member
![]() |
Nećemo još o Osijeku...
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |