![]() |
|
|
#441 |
|
Šta da?
![]() |
šta nije miše bio negdje u drugoj ligi trenerŽ???
|
|
|
#442 |
|
Senior Member
![]() |
..........
|
|
|
#443 |
|
Senior Member
![]() |
Dosta više o tome, pa mediji namjerno potenciraju svađu između njih dvojice da bi razjebalai atmosferu, ne moramo i mi isto radit.
|
|
|
#444 |
|
aaaaaaaaaaaaaah! a!
![]() ![]() |
Pazite naslov ispod slike (koja je kako sam prije pisao KRIVO objavljena)
![]() ![]() http://sportske.jutarnji.hr/index.ph...clanak_id=9573
|
|
|
#445 |
|
Cosa nostra
![]() |
pazite matea "koliko ću penala sudit za dinamo" beusana...
Što možemo očekivati nakon ogleda Hajduka i Dinama u posljednjem kolu. Kakve će biti reperkusije bude li ta utakmica odlučivala o pobjedi? "Bit će isto kao i utakmica Rijeka - Osijek 1999. kada je Croatia uzela naslov. Tako to ide kod nas, na kraju je sudac kriv za sve." http://www.index.hr/sport/clanak/oko...ja/426882.aspx izjava mjeseca (a to je svakako prestiž među svim nogometnim "dobročiniteljima" ovih dana)
|
|
|
|
#446 | |
|
deutschtürke
![]() |
Quote:
Miše me već dugo nervira svojin glupin izjavama, al valjda će odrast i opametit se.... Inače Anne, drago mi je da neko ipak čita šta napišem, budući da mi još stoji crvena reputacija od doba teen svađa s ekipom... :P Btw to za Beusana i ekipu, on je reka na kraju da je kod nas još dobro, da je vanka još gore, samo mi to ne vidimo. Konkretno, ja bi uveja da se za izjave ala ovog kretena Medića "što smo mi stvarali godinama sitni kriminalac od sudca uništi za 90 minuta" da se za takve izjave lipo diže tužba za vrijeđanje i klevetu i da ga disciplinska komisija HNS-a odrapi po džepu s jedno 40 000 kn, pa bi malo bolje pazija šta priča ista stvar vridi i za Vrbanovića koji je za onake baljezgarije triba doit suspenziju od rada u nogometu na godinu dana Al eto, tu smo di smo, pravna država kao i u ostalim sektorima, funkcionira i u nogometu. |
|
|
|
|
|
|
#447 |
|
Member
![]() |
OK vidim ja da ti cijeniš Ibru i njegove igre, a da ti Miše nije baš po volji, barem što se tiče ovog, glasnogovornickog dijela. Ali jebiga, onakvo ponašanje kakvo je Ibra prezentira u nedilju, bilo je presmiješno. Baš svaku situaciju kad je primija balun je solira, zajebava se, ne znam zašto. Valjda je htio dati svom bivšem klubu gol, al to je bilo jebeno kontraproduktivno. Takodjer mislim da je i to jedan od razloga zbog kojeg smo na jedvite jade dosli do te pobjede.
Miše je iz više razloga to pretpostavljam dava u novine. Prvi, da ga se okane sa natpisima o losoj igri. Da podigne autoritet, i da udari Ibričića da ga ipak malo zaboli, pa se nece tako ponašat ubuduce. Bitno je da baš svi do kraja sezone odigraju maksimalno ozbiljno, jer ako se itko sad pocme opustat, najebali smo. Šta se tiče ovih tuzbi za klevetu, nebi to bilo dobro. Bolje bi bilo ovo drugo, da to ide preko disciplinske komisije HNSa. Mislim da to tako vani ide, preko saveza. Samo, za trenere to vrijedi sigurno, nisam siguran da li za ovakve glavonje poput predsjednika i slicno. |
|
|
|
|
|
#448 | |
|
Goran Rubil
![]() |
Quote:
Jesi gleda Baku uživo ????
|
|
|
|
#450 |
|
deutschtürke
![]() |
nažalost nisam ima priliku....
ako ciljaš na to da je Baka bija miljama od Ibričića, to vjerojatno i je istina, ali rekoh da me svojim pristupom igri, ono, ima top u nogama, zna dat gol, ali mu se baš ne trči i više mu se zajebaje nego da bude profesionalac koji je 100% usmjeren samo na utakmicu i cilj, podsjeća na Baku onako iz priča i snimaka
|
|
|
|
|
|
#451 |
|
aaaaaaaaaaaaaah! a!
![]() ![]() |
nije penal!!!
http://sportske.jutarnji.hr/fw3k/uti...r_suff=510x365
|
|
|
#452 |
|
Cosa nostra
![]() |
već san se pripa da će ti pobić
|
|
|
|
#453 |
|
aaaaaaaaaaaaaah! a!
![]() ![]() |
vid' zvižđe
|
|
|
#454 |
|
Senior Member
![]() |
|
|
|
#455 |
|
deutschtürke
![]() |
|
|
|
|
|
|
#456 | |
|
Senior Member
![]() |
Quote:
|
|
|
|
#457 | |
|
Hare Krishna
![]() ![]() ![]() |
Quote:
I ne vidim po čemu se razlikuje od ostalih novinarskih kompleksaša. Meni je sasvim svejedno čiji dres oni nose. Šteta, čovjek ima znao imati dobrih tekstova, ali ovime samo kompromitira svoj rad...
|
|
|
|
#458 |
|
Senior Member
![]() |
Meni je dobar ovaj Vukovićev tekst. Ironično se ruga dinamovskim "pro-nogometnim" medijima...
|
|
|
#459 |
|
Junior Member
![]() |
Imao je on dobrih tekstova,u kojima se brinuo o trenutnom stanju u Hajduku i gdje nije štedio nikoga od ljudi koji su radili u Hajduku,a nisu činili nikakavu korist,tj činili su štetu...I po meni,trebao bi se držati takvih tema,isključivo o Hajduku...Tako da mogu reći da mi je Vinko Vuković malo pao u očima otkad se u svojim zadnjim tekstovima više počeo baviti Dinamom nego Hajdukom,tako da se time spušta na razinu Židaka,a to mu u svakom slučaju ne treba...
SAMO HAJDUK! |
|
|
|
|
|
#460 |
|
Mladen Grdović
![]() |
Ocito dio vas nema pojma sta je to ironija i jedino je Tradicionalist shvatio bit teksta ... a tekst je (kad ga shvatis)
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|