[www.hnkhajduk.com] - Neslužbeni forum HNK Hajduka  

Go Back   [www.hnkhajduk.com] - Neslužbeni forum HNK Hajduka > Hajduk OnLine forumi > Hajduk

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 22-04-2009, 02:48 AM   #601
irilov
Senior Member

irilov is on a distinguished road

al meni je najinteresantnije da je to objavija sportnet(meni inace dobar portal), a , naravno, ne sportal(citaj: vecernji) ili ne daj Boze dragi jedini sportski tiskani dnevnik u hrvata...
irilov is offline   Reply With Quote
Old 22-04-2009, 08:06 AM   #602
baRBa
aaaaaaaaaaaaaah! a!

baRBa's Avatar

baRBa has a spectacular aura aboutbaRBa has a spectacular aura about

Quote:
Originally Posted by irilov View Post
al meni je najinteresantnije da je to objavija sportnet(meni inace dobar portal), a , naravno, ne sportal(citaj: vecernji) ili ne daj Boze dragi jedini sportski tiskani dnevnik u hrvata...
Ispravka navoda; Nije objavio Sportnet nego su podaci o kartonima iz njihove statistike.
Old 22-04-2009, 01:32 PM   #603
irilov
Senior Member

jesan li ja nesto propustija ili je ovo evidentno da ce nam derbi sudit strani suci?! osim, ako neke novine ne lazu! jer ako ce svi glasat kako je doticni medij objavija onda su stranci neizbjezni!
Old 22-04-2009, 02:09 PM   #604
baRBa
aaaaaaaaaaaaaah! a!

baRBa's Avatar

baRBa has a spectacular aura aboutbaRBa has a spectacular aura about

Javnost su pripremili i ovo je u win-win situacija za njih:
Ako slucajno ne prodju stranci to ce bit cisti dokaz o uroti svih protiv d.nama - od Sanadera do spremacice u Hajduka.
Naravno da ovo "nije" nevidjeni pritisak na suce i pleska svima u nogometnoj obitelji jer ovo je "borba za vjeru u nogomet".

Ne znam koji je QA nama pa ocemo postat prvaci. To nije u redu. Mogli smo se borit za drugo misto i sve bi bilo u redu.
A i tog g. Premijera, sefa oporbe, predsjednika Sabora, HGK i sve ostale p.cke tovarske nabijem na neku stvar sta su radili zadnjih 5-6 godina. Mogli smo nanizat 5-6 TITU-la i sve 5.
Najbolje bi (u ovoj zemlji pokraj brdovitog Balkana) bilo da kad glasamo za parlament odma izglasamo ko ce bit prvak i sve 5. Ovako je neposteno.
Old 22-04-2009, 02:54 PM   #605
Bobika
Krešo

Bobika's Avatar

Bobika is on a distinguished road

Jebe se mene za strane suce, ionako su ovi naši uglavnom sudili više na našu štetu nego njiovu.
Ali ako dosad nitko nije spominjao strane suce nego tek nakon dinamovog ultimatuma "ili strani suci ili nećemo igrati" onda nabijem na QA i HNS i Brlekovića i Srebričića.

Ustvari,nek ih psihijatrija nabije na QA. ;-)

http://bobika.blog.hr
Bobika is offline   Reply With Quote
Old 22-04-2009, 03:02 PM   #606
Hajdukovac-RI
Senior Member

Hajdukovac-RI's Avatar

Hajdukovac-RI is on a distinguished road

Ja nemam ništa protiv stranih sudaca i uopće me nije briga čiji je zahtjev i hoće li biti stranih sudaca ili ne. Tu se postavlja drugo pitanje: Ako se dozvole strani suci, hoće li biti samo za ove utakmice ili i za sve buduće derbije? Ili će Bebek & co. biti dobri za derbi kad npr. dinamo bude 10 bodova iza Hajduka?!
Old 22-04-2009, 05:30 PM   #607
HSTZ
Senior Member

HSTZ's Avatar

HSTZ is on a distinguished road

ako će suditi derbije, oče onda suditi i slavonski derbi cibalija i osijek ili podravski derbi varteks-belupo?
šta ako svi klubovi u ligi budu zahtjevali strane suce?šta će onda biti?
oče onda ako agregat sjebe i taj strani sudac, te im ne dosudi jedan dvojbeni prekršaj na sredini terena, oče se i onda žalit na suce i govorit da je hrvtaski nogomet propao? ili će tad bit svjetski nogomet, jer su to sve iskusni internacionalni suci?

a sad ozbiljno, šta je agregat naveo kao razlog zašto oče strane suce?
HSTZ is offline   Reply With Quote
Old 22-04-2009, 06:47 PM   #608
Sergio
Senior Member

Sergio's Avatar

Sergio is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by Hajdukovac-RI View Post
Ja nemam ništa protiv stranih sudaca i uopće me nije briga čiji je zahtjev i hoće li biti stranih sudaca ili ne. Tu se postavlja drugo pitanje: Ako se dozvole strani suci, hoće li biti samo za ove utakmice ili i za sve buduće derbije? Ili će Bebek & co. biti dobri za derbi kad npr. dinamo bude 10 bodova iza Hajduka?!
E to je pravo pitanje!
Traze za tri utakmice protiv nas strane suce.A mi to trazimo opravdano ima 17 godina i nista.OK, neka im tako bude!Ali onda hocu i da u misto Beusana bude stranac u emisiji i hocu stranca u Rijeci i u Koprivnici a njima stranca protiv Sibenika u Sibeniku itd.
Stariji san navijac i prosa san Marakanu , stadion - JNA,Skoplje,Mostar,Ljubljanu itd. I naravno stari plac!
Sa odgovornoscu tvrdin da ovakvih lopova ko sta su dinamovci Hajduk u svojoj povijesti nikad nije ima!!A tu ne mislim samo na klub nego i na televiziju , novine itd.
Nazalost!!!!
Sergio is offline   Reply With Quote
Old 22-04-2009, 07:00 PM   #609
Hajdukovac-RI
Senior Member

Hajdukovac-RI's Avatar

Quote:
Originally Posted by Sergio View Post
E to je pravo pitanje!
Traze za tri utakmice protiv nas strane suce.A mi to trazimo opravdano ima 17 godina i nista.OK, neka im tako bude!Ali onda hocu i da u misto Beusana bude stranac u emisiji i hocu stranca u Rijeci i u Koprivnici a njima stranca protiv Sibenika u Sibeniku itd.
Stariji san navijac i prosa san Marakanu , stadion - JNA,Skoplje,Mostar,Ljubljanu itd. I naravno stari plac!
Sa odgovornoscu tvrdin da ovakvih lopova ko sta su dinamovci Hajduk u svojoj povijesti nikad nije ima!!A tu ne mislim samo na klub nego i na televiziju , novine itd.
Nazalost!!!!
Kroz tih 17 godina, suci su još bili i najmanji problem, koliko je medijska propaganda njihova, to je užas. Ali neka rade što hoće, mene neće previše nervirat jer je ovo naša sezona!!
Old 22-04-2009, 08:24 PM   #610
Duje_KH
PRODAJMO HRVATSKU

Duje_KH is on a distinguished road

ja bih da strana financijska policija pročešlja poslovanje NK Dinama. Jel može i to?

Jel može da strani suci sude i Dinamu na sporu sa njihovim bivšim igračima?
Duje_KH is offline   Reply With Quote
Old 22-04-2009, 08:28 PM   #611
Hajdukovac-RI
Senior Member

Hajdukovac-RI's Avatar

Quote:
Originally Posted by Duje_KH View Post
ja bih da strana financijska policija pročešlja poslovanje NK Dinama. Jel može i to?

Jel može da strani suci sude i Dinamu na sporu sa njihovim bivšim igračima?
Svaka čast na ideji, hehe!
Old 22-04-2009, 08:38 PM   #612
irilov
Senior Member

vidite, ja ne bi tek tako pristaja na strane suce, ne zato sta ih me straj, nego zato sta iz principa to ne bi dozvolija(ako je ikako moguce), sad kad to dinamo oce...
pa kad je to hajduk jos trazija samo sta je za croatije i hajdukova vlast bila slinava hdzova uvlakacka, pa su mali hajdukovi hdzovci slusali one velike dinamove, pa zato hajduk nikad i nije iskoristija sve pravne i legalne opcije koje je ima...
i odma da dodan, ako ovde ima medju vama onih "nadobudnih, politicki i patriotski osvijestenih", pa cedu mi pocet nesta prigovarat na temu politike(ja inace na izborima ne glasan, takvo je moje misljenje o politicarima u nas...velikoj vecini, barem...)- okanite me se, odma, ne pada mi na pamet ista van odgovarat, ne zato sta ne bi ima sta, nego jerbo mi se ne da...beskorisno je, a i tema je hajduk...
ako ocedu strance- ok, ALI, od iduce sezone, i to za sve utakmice, i nama i njima, a ne da mi oni uzimaju punte u koprivnici i sibeniku ili rijeci jer neki maric/novak zaje..! i ,da se razumimo, i nama isto tako! ne rijesava se prvenstvo u derbijima, ova sezona BI samo MOGLA bit iznimka koja potvrdjuje to pravilo...tu oni uzimaju titule...
dakle- stranci, da, ali onda sistematski, a ne sad, da oni glavnu utakmicu(moguce) za titulu dobiju strane suce! ma vidi ,molin te, a zasto bi se ja odreka prednosti koju i nosi vruci domaci teren, pa i pritisak na suce medju ostalim! ne, ja ne bi nikako, nego il jednako i nama i vama( elem, i na maksimiru) il nikako...a ove sezone je kasno za jednakost, buduci je derbi na maksimiru vec odigran...
kuzite, ovo je jedna nogometna diplomatska trapula/igra na koju hajduk nikako ne bi smija nasjest...jer ovako se osvajaju neki drugi "punti", koji itekako igraju...
da ne govorin da su nekidan prosle 2 odluke na hns-u za koje ne vidin da iko reagira na njih, a katastrofalne su za razvoj mladih igraca, rad klupskih skola, i za regularnost prvenstva! treca odluka nije ni donesena jerbo je odluceno da nema pravne potrebe. govorin o:
1.povecanju kvote stranaca u klubovima sa 4 na 6
2.o neogranicenom broju posudjenih igraca koje klub moze imat
3.druga ekipa nekog kluba moze nastupat u istom rangu natjecanja s prvom ekipom istoga

jasno van je da se sve tri odluke donose iskljucivo zbog dinama, mada je mene straj da neki "serifi" ne svate u jos ekstremnijoj mjeri da in se vise isplati(financijski, ne rezultatski, i kratkorocno, a ne dugorocno, a unas svi oce lovu bez rada i priko noci-odma) kupit polovnoga stranca uz posal ispod stola s njegovin kvazimenadzeron, nego ulagat u momka i gradit od njega ne samo igraca nego i covika...
hajduk jako lose reagira "diplomatski", ne cujen i ne vidin nikakav pritisak s nase strane...tek nesta mlako onako reda radi...a to mi se nikako ne svidja...
Old 22-04-2009, 08:57 PM   #613
picaferaj
Member

picaferaj's Avatar

picaferaj is on a distinguished road

Ma uopče me nije briga ko će sudit,jedva čekam 27.05 i te usrane strane suce skupa s majmunima iz zg-a pa da ih onda opet razvalimo-Jer u onakvoj atmosferi poljuda ne bi im pooglo ni da igraju s 12 igraća.Mogao bi im Hajduk predložiti da oni igraju s 12 igrača.
JEBEN TE DINAMO
picaferaj is offline   Reply With Quote
Old 22-04-2009, 09:29 PM   #614
psihijatrija
Šta da?

psihijatrija's Avatar

psihijatrija is on a distinguished road

drž se zadre!!!
Old 22-04-2009, 09:32 PM   #615
Hajdukovac-RI
Senior Member

Hajdukovac-RI's Avatar

Ovi zabijaju samo slučajne golove, a šta ćeš
Old 22-04-2009, 09:33 PM   #616
HSTZ
Senior Member

HSTZ's Avatar

HSTZ is on a distinguished road

ma ovo očigledno navlačenje za dinamo
svaki sumnjiviji start u zoni ubačaja ili udarca je faul
HSTZ is offline   Reply With Quote
Old 22-04-2009, 09:34 PM   #617
Hajdukovac-RI
Senior Member

Hajdukovac-RI's Avatar

Jenako me i živcira i veseli da oni mogu zabiti ili slučajno ili izmicanjem protivničkih stopera...
Old 22-04-2009, 09:39 PM   #618
rezervirano
Goran Rubil

Quote:
Originally Posted by Hajdukovac-RI View Post
Ovi zabijaju samo slučajne golove, a šta ćeš
šta je danas slučajno

što se sudaca tice...........strani suci da,ali ako ih žele neka dođu od sljedeće sezone i neka se na početku sezone odrede utakmice u kojima ce biti potrebni strani suci............ovako,ako strani suci budu sudili agregat i njihova mašinerija je opet pobijedila,a to ne smijemo dopustiti

NIMA DUŠA ONO ŠTO JE SNILA,DALMACIJA ZASTAVU RAZVILA
rezervirano is offline   Reply With Quote
Old 22-04-2009, 09:42 PM   #619
shaka_zulu
Ku-Klux-Klan

shaka_zulu is on a distinguished road

e moj jozinoviću....nije dobro
shaka_zulu is offline   Reply With Quote
Old 22-04-2009, 10:03 PM   #620
Hajdukovac-RI
Senior Member

Hajdukovac-RI's Avatar

Evo sad će ispast njihova rutinska pobjeda od 2:0....
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules