![]() |
|
|
#61 |
|
Junior Member
![]() |
Molin Boga da neko ponudi bar 7-8 miliuna eura za Kalinica i da ga prodaju sta brze(nikad nece vridit vise).
Covika nikad nisan upozna, znaci, neznan kaki je covik, mozda nije antipatican, odvazan,... ka sta san ga dozivljava na terenu, ali ono sta od njega vidin na terenu,....uuuuuuuh. Hajduk igra sa 10 igraca svaku utakmicu, zato sta se "neki" mulci nekrecu i misle da su messi(sanjaju da su oni u stvarivec u Barci, ali ka ono,.. se ovdi jos moraju zajebavat u Hrvatskin prostoriman... |
|
|
|
|
|
#62 | |
|
Senior Member
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
#63 | |
|
Senior Member
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#64 |
|
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
ebala ih HNL..evo ja pojma nisam ima da purgeri jučer igrali????
mislim točno je da me ne zanima niti malo kad i protiv koga igraju, al bilo mi je čudno navečer gledat vijesti pa saznat da su igrali u subotu??? kad će krenit ta Hrvatska verzija talijanske domenica sport-a??
|
|
|
#65 | |
|
Senior Member
![]() |
Quote:
|
|
|
|
#66 |
|
Senior Member
![]() |
|
|
|
|
|
|
#67 | |
|
Senior Member
![]() |
Quote:
Ulizuje se seljo! Napravia je šta nije triba. Mirko oprosta nema!!!
|
|
|
|
#68 | |
|
Žak Hudek - moj idol
![]() |
Quote:
a ovaj novi projekt na televiziji krece cim prestanu OI u pekingu.. znaci tamo sredinom 9 miseca.. |
|
|
|
|
|
|
#69 | |
|
moja anuška
![]() |
Quote:
|
|
|
|
#70 |
|
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
hvala na poduci. mea culpa..al reka san da ne pratin zbivanja oko njih.....
|
|
|
#71 |
|
Senior Member
![]() |
Ova ekipa je za qrca...lošija je od prošlogodišnje za 50%..borit će se za opstanak..
Bio jednom jedan sastav..I nikad više.. ![]() Mešković, Džoni, Rožić, Boljat, Peruzović, Holcer, Buljan, Žungul, Mužinić, Jerković, Šurjak, Katalinić, Šimunić, Jovanić, Jurišić, Gluić Trener: Tomislav Ivić |
|
|
|
|
|
#72 |
|
Branko Grgić
|
Ova ekipa nije lošija. Dobar trener bez uplitanja uprave u to ko mora igrat a ko ne bi ima dobru ekipu, samo kad Bušić mora igrat, kad Kalinić mora igrat, kad nemamo napadača, kad obrana propušta ka švicarski sir šta se može napravit osim plakanja. Ovo je strašno moram priznati. Strah me što će biti u La Coruni.
|
|
|
|
#73 |
|
Senior Member
![]() |
samo se nadam da će sad oni kreteni koji su hvalili igru protiv varteksa malo UŠUTIT! jebala vas igra.. treba ih pustit da rade, nisu toliko šansi stvorili već dugo.. blablabla.. nabijte to na qrac.. 3. kolo, a kasnimo 5 bodova.. počelo je počelo
|
|
|
#74 |
|
Senior Member
![]() |
Prvenstvo HNL 08/09 je riseno!A onome kome to ni jasno,ja ne mogu pomoc!
|
|
|
|
|
|
#75 |
|
Branko Grgić
|
Po meni je bilo riješeno i prije nego što je počelo. Ali ovakvu igru stvarno nisam očekivao. Ovako bezidejno i jadno i to protiv jednog osrednjeg Zagreba, što će tek biti kad budemo igrali protiv Dinama ili sl...
|
|
|
|
#76 | |
|
Senior Member
![]() |
maloči i kaliniću treba još više podić plaću, nema šta, zaslužili su....
![]() i skoki smo trebali dat 500 tisuća eura godišnje a ne samo 350.... šteta što nema onih statistika koliko tko pretrči kilometara, dam si glavu rezat ako kalinić ima više od 3 kilometra... šta reć, sramota, velika sramota. sve se bojim šta će bit protiv deportiva, s ovakom igrom i pristupom ne gine nam novi debrecen. i zanima me jel će se vučević držat svojih principa, i da neće protiv deportiva igrat oni koji to ne zasluže protiv varteska i zagreba. Quote:
da imaš sad svoje JA u klubu poslao bi ga na posudbu u trogir pa nek tamo zarađuje svojih 15 tisuća kuna mjesečno s kojima nema za struju pa mu njegov manager mora davat za život... stvarno potresna životna priča |
|
|
|
|
|
|
#77 |
|
Senior Member
![]() |
Sergio je sve reka, zakljucat temu i nema vise suvisne rasprave, prvak se zna!
Iako jos uvik tinja malo.... |
|
|
|
|
|
#78 |
|
aaaaaaaaaaaaaah! a!
![]() ![]() |
ma jeba vas prvak nakon tri kola. Etto toliko od mene.
CoVce morali smo sakrit svoje adute prije Deportiva, sta mislite zasto je Linic sidio na klupi? Zatim: ovo je psiholoski sok i moze donit pozitivan pomak u sljedecoj utakNici. Bolje je to nego minjat trenera ili ne daj boze direktora. Trece, o cemu mi pricamo pa ovo je dogovoren rezultat kako bi se nagovorilo Zagreb da igra na Maksimiru, bar protiv Hajduka kako bi bilo dota mista na stadionu. I na kraju cetvrto, ovaj put bez podzejezancije, vidilo se ko ima najjace navijace. Cilo vrime se pivalo i navijalo. Svaka cast! I kad gube i kad tuku! Osim (ivica) toga u znak podrske svoj petorici white angelsa sta su prosvjedovali u Kranjcevicevoj, na Poljudu se okupilo 20 ijada ljudi! Ej, dvajest ijada!!!! Ma di to ima ![]() ![]() ![]()
|
|
|
#79 |
|
Senior Member
![]() |
Šta serete svi odreda i šta ste pametni, več se mjenjaju treneri, slažu nove postave, ponovo se ruše uprave. Ljudi moji pa ova ekipa ima sve zajedno 4 utakmice zajedno i šta bi vi sad da tuku deportivo sa 7:0. Biti će tu još oscilacija i poraza, tuge i veselja ali nemože se desiti ništa preko noći. Kad vidim ove sve postove i kako se vi svi lako predajete možda bi bilo bolje da smo otišli u stečaj i u četvrtu ligu.
|
|
|
#80 |
|
Senior Member
![]() |
Nakon ovoga šta smo jučer u Zagrebu prikazali, jedva čekan vidit na šta će to ličit u La Coruni...
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|